5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle6 detalii de care sa tii cont atunci când îţi aşezi mobila...

6 detalii de care sa tii cont atunci când îţi aşezi mobila in dormitor

Atunci când este vorba despre mobila dormitor, fiecare persoana îşi doreşte sa construiască aici mediul ideal pentru confort si relaxare. Nu este greu sa faci asta, daca tii cont de sfaturile de mai jos.

Alege o locaţie pentru pat

În mod obișnuit, patul este cea mai mare piesă de mobilier pentru dormitor și ar trebui să fie așezat primul, mai ales in dormitoarele mici. Pentru a te relaxa cat mai bine in pat, aşează patul astfel încât picioarele sa fie orientate către ușă si nu capul. În dormitoarele mari, poţi pune patul într-un colț pentru un aspect dramatic și romantic. În dormitoare medii spre mici, patul poate sta pe peretele opus ușii, cu partea dinspre cap atingând peretele. De asemenea, este important sa te asiguri ca poţi merge cu uşurinţă pe lângă pat.

Echilibrează camera

Cea mai bună metodă de a echilibra dormitorul este prin aşezarea unei piese de mobilier importante vizavi de pat. Acesta ar putea fi un dressing lung, o măsuţă de make-up cu oglinda sau chiar un șezlong. Într-un dormitor mai mic, salvează cat mai mult spatiu liber si lasă peretele opus patului, complet gol.

Noptiere pe ambele parti ale patului

Acesta este un aspect obișnuit din motive întemeiate: nu numai că noptierele sunt funcționale, dar extind și aspectul patului și completează imaginea întregii încăperi.

Alege un loc pentru o măsuţă de toaleta

Un toaletă înaltă arată frumos într-un colț, iar un dulap mic funcționează foarte bine sub o fereastră. Dacă ai un dormitor mic, ia în considerare ca măsuţă de toaleta sa includă si sertare, sau chiar un mini dulap. Daca ai un dormitor mare, cea mai buna soluţie este sa ai un dressing de dimensiuni mari si o măsuţă de toaleta ampla si complexa separat.

Mobilierul trebuie aranjat pentru utilizarea optima

Gândește-te la modul în care îți folosești cel mai mult dormitorul. De exemplu, dacă te uiţi la TV din pat, va trebui să aranjezi mobila, astfel încât patul sa fie față în față cu televizorul. Dacă citeşti în pat, va trebui să te asiguri ca ai o veioza pe noptieră, lângă pat. Dacă dormitorul este în principal zona in care te îmbraci, asigură-te că dressingul si măsuţa de toaleta nu sunt prea departe una de cealaltă si ai putea include si un scaun astfel încât sa stai comod când te încalţi.

Gândește-te la confort

Tine cont de aspectul și funcționalitatea dormitorului tau. Reține care sunt cele mai importante zone ale dormitorului si acordă-le atenţie in mod adecvat. O greșeală obișnuită este să așezi patul sub o fereastră, deoarece căldura sau frigul de la fereastră pot îngreuna somnul.

După ce ai stabilit toate aceste detalii, poţi căuta mobila care îţi place, accesând https://www.acaju.ro.

 

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă