23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle6 motive pentru care Hurghada este destinatia ideala de vacanta

6 motive pentru care Hurghada este destinatia ideala de vacanta

Din marea varietate de oferte early Booking Hurghada prezentata pe site-ul Travel Matters, turistii pot alege oferta care li se potriveste cel mai bine.

 

Important este ca inainte de a planifica o calatorie in Egipt si intr-o anumita regiune a Egiptului, turistii sa stie de ce fac aceasta alegere si ce motive au pentru a veni aici si nu in orice alta parte a lumii. Turistii au toate motivele sa viziteze Hurghada in 2020, pentru ca este o regiune sigura, cu servicii din domeniul turismului din ce in ce mai bune, cu preturi extraordinare si o bucatarie ofertanta.

 

De ce sa optezi pentru oferte early booking Hurghada Egypt?

 

Pentru ca in ultimii ani turismul in Egipt nu prea a fost promovat, indeosebi dupa evenimentele neplacute petrecute in anul 2011, acum ca lucrurile s-au mai linistit si pentru ca tara nu se mai afla in mijlocul conflictelor, turismul este din ce in ce mai infloritor. In plus, pentru egipteni, turismul este una din cele mai importante suse de venituri, de aceea pun siguranta turistilor pe primul plan, o prioritate pentru fortele de ordine locale, atat in zona hotelurilor, cat si in preajma obiectivelor turistice.

 

Egiptul este o destinatie sigura de vacanta iar turistii ar trebui sa isi petreaca cel putin o saptamana in acest colt fermecat al lumii.

 

Oferta de obiective turistice este impresionanta

 

Un motiv suficient de important pentru care turistii decid sa viziteze Hughada este reprezentat de obiectivele turistice. Acestea sunt amplasate pe apa sau pe uscat, dar turistii pot alege sa faca excursii pentru a vedea cele mai importante obiective cercetate de mii de ani de specialisti.

 

Piramidele reprezinta principalele obiective pentru care oamenii aleg sa vina in Egipt, dar exista si alte spatii pline de farmec si vechi de mii de ani care sunt in centrul atentiei in acest sens, precum Abu Simbel, Nilul si Luxor. Piramida lui Keops este poate cea mai vizitata dintre piramide de catre turistii veniti in concediu in Hughada. Pentru o excursie memorabila, turistii trebuie sa se intereseze din timp ce mijloc de transport trebuie sa ia pentru a vizita destinatiile anterior mentionate.

 

Este foarte important ca turistii sa cunoasca importanta obiectivelor pe care le vor vizita. Valea Regilor este situata pe malul de vest al Nilului si este locul in care au fost construite mormintele pentru faraoni. Valea regilor este unul din cele mai cautate puncte de atractie din Egipt accesibila turistilor din toate colturile lumii.

 

Sfinxul, pe de alta parte este considerata cea mai mare statuie monolit din lume, ingropata de numeroase ori in nisip si scoasa si restaurata de tot atatea ori. Sfinxul masoara 6 metri inaltime si 4 metri latime, doar ochii au 2 metri inaltime.

 

Nu in ultimul rand, turistii trebuie sa viziteze si orasele Cairo  si Alexandria, pentru a se simti cu adevarat multumiti de vacanta.

 

Viata subacavatica este deosebit de atractiva

 

Un alt motiv pentru care turistii viziteaza Hurghada este viata subacvatica. Indiferent ca decid sa faca scufundari sau sa se scufunde cu submarinul, intr-un mod mult mai sigur, turistii se vor bucura sa vada recifele de corali, pestii minunat colorati si tot ceea ce inseamna viata la adancime. Cei care nu au curajul pentru a face acest pas pot vizita Acvariul Hurghada unde vor vedea specii de pesti pe care doar la televizor le-au putut admira.

 

Arta culinara este desavarsita

 

In Hurghada mancarea este absolut delicioasa, iar turistii stiu acest lucru. Acestia  vor putea gusta numeroase bucate traditionale delicioase, cu diferite arome si gusturi, condimente si licori speciale. Fie ca vor servi masa alaturi de beduini sau acolo unde sunt cazati, turistii vor fi foarte castigati din acest punct de vedere. In plus, vegetarienii sunt avantajati deoarece numeroase sortimente din bucataria traditionala sunt preparate fara pic de carne, dar sunt foarte aromate si accesibile ca pret.

 

Viata de noapte este vibranta

 

In Hurghada si in Egipt, in general, viata de noapte este foarte bine aspectata. Hurghada este locul ideal pentru turistii care vor sa imbine soarele, nisipul fin al plajelor cu noptile albe si distractia. In plus, Bazarul este deschis la orice ora pentru turistii care vor sa faca cumparaturi la o ora tarzie din noapte, iar cluburile isi asteapta clientii pentru a petrece nopti de neuitat in statiunile de la malul marii.

 

Bugetul pentru vacanta nu este urias

 

Hurghada este una din cele mai accesibile locatii pentru turistii care doresc sa fuga de la 0 la 30 de grade. Cazarea in regim all inclusive si cumpararea unui bilet de avion din timp reprezinta motive suficient de importante pentru a alege aceasta destinatie de vis pentru ca turistii cu un buget redus sa se simta rasfatati intocmai ca si faraonii. Un sejur in Egipt poate costa la fel de mult ca un sejur in una din statiunile de pe Valea Prahovei, in cele mai scumpe hoteluri de aici.

 

Transportul intern este facil

 

Vestea buna pe care o primesc turistii chiar inainte de a ajunge in Egypt este aceea ca din orice statiune si localitate sunt disponibile curse pana la piramide. Turistii care merg in Egipt nu o fac numai pentru a face plaja, ci si pentru a vizita locurile pline de istorie pe care numai la televizor le-au vazut, precum Sfinxul, Valea Regilor, Piramidele si nu numai. Cursele si excursiile optionale sunt relativ ieftine, iar turistii pot vedea pentru cateva zeci de dolari Muzeul de Egiptologie (unde pot admira mumii), pot lua o masa pe Nil si pot intra in moschei.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă