14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 branduri de anvelope de vară de top pe care le poți...

7 branduri de anvelope de vară de top pe care le poți găsi pe Altex.ro

Temperaturile cresc de la o zi la alta, iar mașina trebuie echipată corespunzător. Mai exact, în sezonul cald, șoferii se confruntă cu o nouă provocare: alegerea unor anvelope de vară performante și fiabile. Gama de cauciucuri auto este variată în magazinele de profil și pe Internet, aspect care face și mai dificilă misiunea proprietarilor de mașini.

În ajutorul lor, Altex.ro a introdus în oferta sa anvelope de la branduri cu nume sonor în industria echipamentelor auto, potrivite oricărui buget disponibil.

 

Anvelope de la branduri de top la doar un click distanță
 

Contextul social actual promovează distanțarea socială și izolarea la domiciliu, două dintre cele mai importante măsuri de prevenire a răspândirii noului virus. Astfel, suntem nevoiți să limităm ieșirile și să ne rezumăm doar la cele de strictă necesitate. Din fericire, însă, sunt permise, în baza declarației pe proprie răspundere, vizitele la service-ul auto pentru reparații, verificări de rutină și, desigur, pentru schimbarea anvelopelor conform normelor în vigoare.

 

Altex.ro, un jucător important din domeniul de e-commerce, vine în sprijinul demersurilor de combatere a pandemiei prin diversificarea gamei de produse. Astfel, în prezent, acesta este un magazin online de încredere care se adresează și șoferilor. De aici poți comanda simplu și rapid anvelope all season sau pentru fiecare sezon de la branduri de top. Sortimentul este diversificat și oferă atât gama premium: Michelin, Continental, Goodyear, Bridgestone, dar și medium și budget: Hankook, Debica, Motrio. Toate echipamentele incluse în oferta Altex au o calitate superioară și sunt ideale pentru călătorii sigure și confortabile.

În plus, în această perioadă, pe Altex.ro beneficiezi de reduceri de până la 30% la produse selecționate și primești comanda la adresa dorită.

 

Nu ai mai comandat anvelope online? De ce să alegi Altex
 

Deși shopping-ul online a devenit o tendință a momentului, mulți șoferi sunt reticenți când vine vorba despre cumpărăturile din magazinele virtuale. Acest lucru nu este deloc surprinzător, având în vedere că multe site-uri comercializează produse de calitate îndoielnică, replici ale produselor originale. Nu este, însă, cazul Altex, care colaborează cu furnizori de încredere și care se aprovizionează cu produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Așadar, șoferii care sunt în căutarea unor anvelope de vară, all season sau chiar și de iarnă le pot comanda de pe Altex.ro. Specialiștii din echipă dețin informațiile necesare pentru a veni în ajutorul clienților în alegerea celor mai potrivite anvelope.

 

Încă mai ai timp să comanzi anvelope de vară pentru acest sezon. Le poți achiziționa simplu, accesând https://altex.ro/anvelope-vara/cpl/ și selectând modelul de care ai nevoie. În cazul în care vrei să înlocuiești un cauciuc uzat, nu uita că anvelopele mașinii se schimbă doar în pereche și că setul nou va fi amplasat pe osia pe care se realizează tracțiunea.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă