12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 motive pentru care să alegi țigla metalică produsă de RoofArt

7 motive pentru care să alegi țigla metalică produsă de RoofArt

Acoperișul unei case trebuie ales cu foarte mare atenție deoarece are o importanță deosebită. În primul rând, din punct de vedere tehnic acesta asigură protecție împotriva precipitațiilor și temperaturilor scăzute. Apoi, din punct de vedere estetic conferă un aspect plăcut întregii locuințe, atât prin forma și orientarea pantelor, cât și prin textura și cromatica materialului folosit.

Supus în permanență capriciilor vremii, este necesar ca acoperișul să fie realizat dintr-un material de calitate, care să reziste contactului continuu cu mediul înconjurător. Țigla metalică a devenit cel mai popular material pentru construirea acoperișurilor, fiind soluția ideală în materie de învelitoare rezistente.

RoofArt – unul dintre cei mai apreciați producători de țiglă metalică din România

Cu o experiență vastă în domeniul sistemelor de învelitori, firma RoofArt se dedică în permanență creării și dezvoltării celor mai eficiente produse destinate construirii acoperișurilor.

Fiind un material apreciat atât pentru calitățile estetice, cât și pentru cele tehnice (durabilitate și rezistență la temperaturi extreme), țigla metalică Umbrella®, pusă la dispoziție de RoofArt, este astăzi una dintre cele mai populare alegeri ale celor ce își construiesc sau își renovează casa. Pentru a obține rezultate excelente, aceștia optează și pentru serviciile de montaj țiglă metalică oferite de către companie.

Iată de ce țigla metalică Umbrella® reprezintă alegerea ideală pentru un acoperiș rezistent:

1.Materia primă de înaltă calitate

Materia primă utilizată în procesul de producție a țiglei metalice este oțelul premium produs de marele concern suedez SSAB. Testat în condițiile aprige din Scandinavia, acest aliaj prezintă toate avantajele și calitățile necesare pentru un acoperiș durabil.

2.Ușurința și siguranța în manevrare

Datorită proprietăților anti-alunecare, țigla metalică de la RoofArt este ușor de manevrat la înălțime. Nu ai idee cum se montează țigla metalică pe acoperiș? Urmărește filmulețul de instruire de pe site-ul lor!

3.Rezistența la posibile zgârieturi

Calitatea superioară a materialelor din care este realizată țigla metalică Umbrella® este dovedită și prin rezistența acesteia la zgârieturi sau lovituri. Particulele acrilice dure împiedică apariția zgârieturilor superficiale ce pot apărea la suprafața țiglei.

4.Structura complexă a panoului de țiglă

Compusă din mai multe straturi, țigla metalică din oțel SSAB este foarte rezistentă la deteriorări. Eventualele zgârieturi cauzate de manevrarea acesteia nu vor fi vizibile datorită stratului de grund de aceeași culoare cu vopseaua.

Țigla metalică cu acoperire GreenCoat® este vopsită cu ajutorul unei tehnologii bio patentate, ce contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de noxe. De asemenea, această acoperire păstrează culoarea pentru mai mult timp și prezintă o rezistență extraordinară la rugină, la oxidare, radiații UV și la acumularea prafului.

5.Prezintă proprietăți ignifuge

În urma testării oțelului nordic în condiții extreme (fiind vorba atât de temperaturi foarte scăzute, cât și de temperaturi ridicate de până la 100 de grade Celsius), calitățile ignifuge ale țiglei metalice Umbrella® au fost dovedite, aceasta păstrându-și intacte proprietățile, inclusiv culoarea.

6.Garanții extinse

Produsele RoofArt sunt certificate prin standarde europene și garantate de producătorul de materie primă. Alegând țigla metalică produsă de această firmă, te bucuri de garanții extinse:

●        60 de ani – durată de exploatare;

●        40 de ani – garanție anticoroziune;

●     30 de ani – garanție pentru menținerea culorii.

7.Costuri generale ale investiției mai mici

Montajul acoperișului din țiglă metalică Umbrella® se realizează foarte ușor. Astfel, nu este necesar același suport structural folosit în cazul altor soluții pentru acoperișuri. De aici se deduce ușurința montării și deci, o reducere semnificativă a costurilor investite în structura de rezistență.

Încă de la înființare, misiunea companiei RoofArt este de a oferii comunității soluții durabile pentru acoperișuri rezistente, prin crearea unor produse realizate din materii prime de calitate superioară. De aceea, investiția într-un acoperiș din țiglă metalică își va dovedi eficiența din punct de vedere tehnic și economic odată cu trecerea timpului.

Pentru siguranța și confortul casei tale, poți alege, pe lângă țigla metalică pentru acoperiș, și sistemul pluvial Scandic®, pentru un proiect complet adaptat nevoilor și bugetului tău.

 

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă