8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle8 mituri despre faimoasele jocuri de păcănele

8 mituri despre faimoasele jocuri de păcănele

Dacă vrei să știi unde găsești cele mai tari păcănele, vezi topul cazinourilor online prezentat de Cazino.ro. Pe lângă ofertă de jocuri bogată, acești operatori au și cele mai interesante oferte promoționale, care înseamnă extra distracție.

Există multe prejudecăți referitoare la jocurile de noroc, multe dintre ele neîntemeiate. Iată 8 dintre „miturile” care circulă pe Internet despre sloturile online.

1. Păcănelele creează dependență

Este o teorie falsă. Sunt milioane și milioane de jucători care nu au dezvoltat nicio dependență, chiar au acest hobby de ani de zile. Pentru cine își stabilește niște limite de bani și de timp pe care le respectă, sloturile online reprezintă o distracție ca oricare alta. Este recomandat să nu cheltuiești mai mult de 10% din veniturile lunare pentru nicio activitate de divertisment. 

2. Jocurile sunt trucate

Nu există niciun pericol în acest sens dacă joci la cazinourile licențiate de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Jocurile de pe site-urile acestor operatori sunt verificate periodic de autoritățile care se asigură că este respectat Payout-ul setat de producător. Astfel, rata de câștig nu poate fi mai mică decât cea anunțată. Pe de altă parte, în cazinourile ilegale este posibil ca scripturile să fie modificate pentru ca avantajul casei să fie mai mare decât e firesc.

 

3. Câștigurile mari consecutive sunt o utopie

Un slot online plătește în funcție de Payout, câștigurile fiind acordate în mod aleator. Nu există absolut nicio regulă pentru distribuția câștigurilor, așadar se pot obține mai multe câștiguri mari la rând, cum pot trece zeci de runde fără să câștigi nimic. Nu te poți baza pe nimic concret. Un câștig mare poate fi urmat de o serie necâștigătoare, deci retrage banii în cazul în care dai lovitura.

4. Promoțiile sunt numai „arme” de marketing

Unii cred că rundele gratuite acordate prin campaniile promoționale sunt doar amăgiri, pentru că nu ar aduce câștiguri la fel ca rundele pe care le joci pe bani reali. Și acest „mit” este fals. Scripturile jocurilor nu fac nicio deosebire între rundele gratuite și rundele pe bani reali. Dacă primești 20 de rotiri „din partea casei” la Book of Ra, șansele de câștig sunt la fel de mari ca și când le-ai juca din fondurile cash.

5. Simbolurile mai valoroase apar mai rar pe role

O altă teorie care nu are fundament real este că simbolurile cu valoare ridicată apar mai rar pe role decât cele mai puțin valoroase. Algoritmii nu funcționează în acest fel. Proporția în care se opresc pe ecran cele două tipuri de simboluri este aceeași, doar că, într-adevăr, se formează mai rar combinații câștigătoare pe valori mari.

 

6. Ai mai puține șanse să câștigi pe autoplay

Aproape toate sloturile online au funcția „Autoplay”, prin care poți seta un număr de runde pe care computerul să le declanșeze automat. De exemplu, setezi 100 de runde automate și pleci din fața calculatorului pentru o perioadă mai lungă de timp. Atunci când te întorci, rundele sunt jucate și vezi dacă ai profit sau pierdere. Softul nu face diferență între rotirile automate și cele derulate printr-un click. Șansele de câștig sunt similare.

7. Nu stă în puterea ta să îți mărești șansele de câștig la sloturi
Într-adevăr, sloturile sunt jocuri de noroc. Nu ai cum să controlezi ce simboluri se opresc pe ecran și nici să ghicești ce rundă va fi câștigătoare. Există, însă, o serie de „trucuri” prin care îți poți mări șansele de câștig. De exemplu, îți poți împărți bugetul în cât mai multe mize. Cu cât joci mai multe runde, cu atât ai mai multe șanse să prinzi una câștigătoare.

8. Jackpotul este doar pentru high rollers
Această afirmație este parțial adevărată. Sunt jocuri în care, prin regulament, jackpot-ul poate fi declanșat doar de mize de la o anumită valoare în sus. În cele mai multe cazuri, însă, orice miză poate declanșa un premiu mare. Ca să fii sigur că ai șanse la jackpot, consultă tabelul de plăți înainte să intri în joc.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă