13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleA cincea oară-i cu noroc? Toate detaliile de la nunta lui Nicolas...

A cincea oară-i cu noroc? Toate detaliile de la nunta lui Nicolas Cage

Dragostea nu are limită de vârstă! Cel puțin nu în cazul lui Nicolas Cage, care a decis să încerce căsătoria pentru a cincea oară. Actorul s-a căsătorit cu partenera sa de origine japoneză, din Riko Shibata, în cadul unei mici ceremonii organizată în Las Vegas, pe 16 februarie.

„Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”, a transmis actorul.  

La eveniment a participat și fosta soție a lui Nicolas Cage, dar și fiul său, zvonul fiind confirmat pentru People de reprezentantul actorului:

„După nuntă, cuplul a organizat o mică petrecere la care au participat fosta soție a lui Nicolas, Alice (cu care rămâne foarte bun prieten) și fiul lor Kal”. Cuplul a schimbat jurămintele tradiționale catolice și șintoiste recitând poezii scrise de Walt Whitman și Haiku. Ziua evenimentului a avut o însemnătate aparte pentru Nicolas Cage: „Data a fost aleasă pentru a onora ziua de naștere a răposatului tată al mirelui”, a mai precizat reprezentantul lui Cage.

„Mireasa a purtat un kimono de mireasă realizat manual”. Nicolas a dezvăluit cum a cerut-o de soție pe Riko în timpul unui interviu oferit la emisiunea radio a fratelui său, Marc Coppola, în august 2020.

„Suntem cu adevărat fericiți împreună, așa că i-am spus în cele din urmă vrei să te căsătorești cu mine și ne-am logodit pe FaceTime”, i-a spus Nicolas fratelui său. În ceea ce privește inelul, Nicolas a dezvăluit că este unul deosebit: „I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru. Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit aurul negru și diamantul negru”.

Inelul a fost trimis prin curier, iar cererea a avut loc online, pentru că Riko a petrecut o mare parte din pandemie acasă, în Japonia: „Nu am mai văzut-o de 6 luni”, spunea în același interviu Nicolas Cage. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima oară în februarie 2020. Au fost apoi fotografiați ținându-se de mână în New York în martie 2020, cu doar câteva săptămâni înainte de debutul pandemiei.

 

Viața amoroasă a lui Cage

Celebrul actor a spus pentru prima dată „Da”  Patriciei Arquette în 1995. În 2001 au decis să se despartă. Cu toate acestea, acesta a fost doar începutul călătoriei de dragoste a lui Nicolas Cage.

În 2002 urma să meargă spre altat alături de o femeie la fel de cunoscută, Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Au decis să divorțeze în 2004.

În 2004, Nicolas o cunoștea pe Alice, cea de-a treia soție. S-au logodit la două luno după întâlnire și s-au căsătorit în același an. În 2005 au făcut un copil Kal-El Coppola Cage. Au divorțat în 2016.

Cea de-a patra căsnicie din 2019, cu Erika Koike, a fost și cea mai scurtă. A durat patru zile.

Înainte de aceste căsnicii, Cage a mai avut o relație îmtre anii 1988-1991 cu Christina Fulton, alături cu care a făcut și primul copil, Weston Cage, care acum are 30 de ani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...
Ultima oră
Pe aceeași temă