8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAcceseaza gama completa de accesorii baie pentru decorul modern al salilor de...

Acceseaza gama completa de accesorii baie pentru decorul modern al salilor de baie

Salile de baie sunt acele spatii care trebuie sa imbine armonios functionalitatea si estetica, acest lucru realizandu-se cu ajutorul acestor  accesorii baie din categoria produselor de lux care se potrivesc cromatic si se incadreaza in dimensiunile obiectelor sanitare integrate.

Care sunt principalele accesorii necesare unei bai moderne?

Cu atatea resurse pe care clientii le au la indemana, crearea unor spatii destinate igienei care sa raspunda eficient utilizarii zilnice nu mai este o problema.

Vizualizarea diferitelor sugestii de prezentare pe site-urile de specialitate reprezinta inspiratia de care aveti nevoie pentru a decora sala de baie.

Principalele accesorii necesare sunt:

·       Elemente pentru asezarea prosoapelor (diferite forme si dimensiuni): inele prosop, suporturi  prosop, agatatori baie;

·       Dispensere sapun;

·       Pahare de baie;

·       Suport hartie igienica;

·       Suport cosmetice.

Care sunt pasii esentiali pentru decorarea unei sali de baie?

Dupa amenajarea sau renovarea salii de baie (montare cabina de dus, cada de baie, vas WC, chiuvete si alte obiecte sanitare componente unei bai perfect functionale) vine momentul deciziei de achizitie pentru accesoriile de baie.

Fie ca optati pentru o viziune minimalista, un design vintage sau crearea unei sali de baie in care predomina o anumita culoare, exista suficiente variante pentru a mentine echilibrul cromatic si stilistic: accesoriile de inox, pahare si dispensere din sticla mata sau transparenta.

·       Alcatuiti o lista cu produsele si accesoriile de care aveti nevoie;

·       Stabiliti pentru fiecare articol notat pe lista de cumparaturi pretul maxim pe care doriti sa il achitati, precum si un buget total alocat;

·       Vizualizati magazinele online de produse – Comparativ cu magazinele fizice, acestea ofera detalii pentru fiecare produs in parte, clientii putand sa faca cercetarea oricand dispun de timp liber.

BATERII-LUX.ro – Magazin online specializat in vanzarea produselor sanitare la preturi avantajoase

Specialistii recomanda ca pentru achizitiile produselor sanitare sa se opteze pentru cumparaturile online: vizualizarea produselor este facila, produsele fiind distribuite in categoriile din care fac parte, iar comenzile se realizeaza rapid si in siguranta.

Magazinul online BATERII-LUX.ro vizeaza acoperirea unei game variate de produse potrivite dotarii si decorarii bucatariilor si bailor, dispunand de produse furnizate de producatori recunoscuti pentru calitate.

Consultanta specializata pentru fiecare client

In ceea ce priveste categoria accesorii baie, puteti consulta catalogul online care contine produse specifice, dar si seturi avantajoase care contin elementele esentiale pentru asigurarea functionalitatii salilor de baie.

Puteti opta pentru aceasta varianta de achizitie, atat pentru reducerea cheltuielilor, cat si pentru mentinerea unui decor echilibrat.

De exemplu:

·       Set 4 produse  – Bara de sustinere, agatatoare, inel prosop si suport de hartie igienica;

·       Set 3 produse  – Bara de sustinere, agatatoare si suport de hartie igienica;

·       Set 3 produse – Bara de sustinere, agatatoare si perie WC.

Pentru vizualizarea produselor si efectuarea comenzilor, clientii isi pot crea si cont de utilizator (username si parola) pentru gestionarea constanta a produselor adaugate in cos.

Date de contact

·       Telefon – 0721 482 872 / 0732 283 744

·       E-Mail – office@baterii-lux.ro / vanzari@baterii-lux.ro

Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă