9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleAceleași preocupări – cum combatem stresul și durerile de spate cu ajutorul...

Aceleași preocupări – cum combatem stresul și durerile de spate cu ajutorul fotoliilor de masaj

Fotoliile de masaj continuă să fie o recomandare pentru cei care suferă de dureri de spate, pentru cei care sunt epuizați fizic, au contracturi, mușchi tensionați sau pentru cei care sunt stresați și au stări de disconfort, insomnii și alte efecte asociate cu stările de stres. Cum producătorii de astfel de fotolii sunt tot mai ingenioși și vin cu variante care mai de care mai interesante, modul în care terapia de acest gen luptă cu stresul este poate una dintre cele mai la îndemână și eficiente arme pentru a redobândi starea de bine.

Unul dintre furnizori și producători de asemenea este Masatto. În portofoliul de opțiuni regăsit aici fotoliile de masaj sunt dintre cele mai variate, de la cele compacte și ideale pentru apartament sau la birou și până la cele de ultimă generație, noi apariții în catalog. Cu 8 magazine de prezentare, Masatto se adresează celor care au nevoie de un aliat pentru relaxare.

De ce fotoliile de masaj sunt atât de populare

Dacă ne întrebăm ce anume recomandă aceste tipuri de fotolii de masaj atunci trebuie amintite toate efectele benefice asupra corpului. Masajele realizate sunt o combinație de tehnică precisă și putere reglabilă, o tehnologie care imită foarte bine realitatea și oferă deci utilizatorului o experiență unică. Suprafața fină, moale oferă confort, iar pe măsură ce sunt realizate setările dorite, întregul corp poate fi masat.

În funcție de modelul ales, fotoliul de masaj poate aplica tehnica de frământare, presare, tapotament, de rulare, fricțiune sau stretching. Toate acestea, combinate sau nu, realizează masaje complexe. Contribuie la fel de mult și rolele ceramice, încălzirea din fotoliu, pernele de aer și șină specială de tip S sau L, care ține cont de curbura naturală a coloanei.

Inovația în ceea ce privește fotoliile de masaj de la Masatto are în vedere funcții variate. Utilizatorul controlează setările prin telecomandă, are ecran, poate prefera încălzirea, masarea în anumite puncte, optează pentru programe automate sau manuale. Fotoliile de la Masatto includ de asemenea și sistem audio, au conexiune prin Bluetooth și port USB.

Altfel spus, fotoliile de masaj vin să înlocuiască efortul unui maseur, să vă elibereze de faptul că depindeți de programări. Folosit oricând, în intimitatea casei, poate realiza masaj la nivelul picioarelor, gambelor, la șezut și spate, la zona cervicală și la umeri, adică în totalitate, din cap până în picioare. Mai mult decât atât, pentru că studiile de specialitate au demonstrat că în timpul masajului corpul trebuie să fie întins, fotoliile Masatto au funcția de zero gravity de asemenea, ceea ce poziționează corpul în punctul de confort, de gravitație zero pentru ca masajul să fie corespunzător realizat și resimțit cu toate beneficiile sale.

Datorită acestor variate opțiuni și tehnologii incluse, fotolii masaj pentru o relaxare pe masura sunt negreșit o armă antistres. Nu au nevoie de indicații speciale spre a fi alese, ci mai degrabă ține de reperele pe care le are fiecare – dureri în anumite zone ale corpului.

Fotoliile de la Masatto pot fi testate pentru a înțelege ce se potrivește fiecăruia. Pentru programări, cei interesați regăsesc detalii și informații în cadrul paginii oficiale, masatto.ro. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă