18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleActivision va introduce noi update-uri pentru Call of Duty Warzone, pentru PS4,...

Activision va introduce noi update-uri pentru Call of Duty Warzone, pentru PS4, XBOX ONE si PC

Sezonul 6 din Call of Duty este foarte aproape si se pare ca zombie este posibil sa fie pe lista. Noi informatii despre popularul Battle Royale transmit deja ca zombii sunt in fisierele jocului. Zombii au facut mereu parte integranta din formula Call of Duty si se pare ca modul de joc are in cele din urma sansa de a straluci. De Halloween, in acest an, este foarte posibil ca strigoii sa fie o parte din Warzone.

In aceasta idee, RivalCheats le ofera gamerilor impatimiti mai multe informatii, punctand update-ul cu zombie si obiectivul principal al Zombie Royale.

 

Ce ar putea sa presupuna update-ul cu zombie in Call of Duty Warzone

Conform unui nou set de informatii despre Call of Duty Warzone, zombie royale este un mod viitor pentru warzone. Se pare ca zombii sunt cea mai mare amenintare din joc la lansare, desi nu este inca 100% sigur daca vor aparea acum. Ceea ce se poate retine cu siguranta din informatiile deja aparute este ca zombii pot fi imuni la gazul Warzone. De fapt, strigoii sunt mai puternici decat alte personaje.

 

Cum se va schimba jocul standard de lupta Royale

Pe de alta parte, se pare ca Zombie Royale nu va mai consta in jocul standard de lupta Royale. Este posibil ca jucatorii sa fie nevoiti sa lucreze impreuna pentru a face fata atacului zombie. Se pune o intrebare importanta si anume daca vor mai putea fi folosite Cod Warzone hacks, insa site-urile care ofera cheaturi spun ca se vor adapta la noile modificari, astfel incat cheaturile sa mearga in continuare.

Mai multe zvonuri aparute sugereaza ca un elicopter are nevoie de protectie impotriva hoardelor, iar daca coboara, jucatorii vor trebui sa lupte pentru a iesi. Scopul jucatorilor este acela de a se salva, iar cei care mor se transforma in zombie.

Atunci cand un jucator devine zombie obiectivul este simplu. Consumul resturilor umane din teren ajuta jucatorul sa revina la viata si sa participe din nou la lupta. Prin urmare, se pare ca modul de joc va avea in continuare un element de PVP, intre jucatorii zombie si umani. Echipele trebuie sa aiba cel putin un jucator uman in viata pentru a continua, iar echipa cu jucatori in viata castiga Zombie Royale.

O alta modalitate prin care un jucator de zombi poate sa revina in joc ca om este sa fie cumparat inapoi cu ajutorul unei statii Buy. Acest aspect va elimina necesitatea ca zombii sa intre in ofensiva, dar este foarte posibil ca playerii sa nu poata sa ajunga la statiile buy din cauza celorlalti zombie care se afla in jur si care continua sa atace, ceea ce inseamna ca jucatorul odata ajuns zombie va trebuie sa treaca la atac si sa caute elementele necesare, pentru a obtine din nou statutul de om.

Aceste noi modificari sunt foarte interesante pentru foarte multi playeri care abia asteapta sa se poata bucura de ele live.

Cele mai citite

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...
Ultima oră
Pe aceeași temă