Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Activități de vacanță: concurs de șah pentru copii

Activități de vacanță: concurs de șah pentru copii

Copiii cu vârste de până la 14 ani sunt așteptați la un concurs de șah, sâmbătă, 11 august. Evenimentul este organizat de Academia de Șah Clubul Oxygen din București și va avea loc la Centrul Comercial Auchan Titan.

Rl online 0 comentarii

Avantajele și beneficiile șahului sunt imense, spun specialiștii în educația copiilor. Un joc de strategie prin definiție, șahul dezvoltă capacitatea copiilor de a anticipa, de a face scenarii, le dezvoltă imaginația, creativitatea, concentrarea, capacitatea de a abstractiza, dar îi ajută și pe alte planuri, cum ar fi răbdarea, responsabilitatea. Este o activitate ce se poate practica încă de la vârsta de 4 ani, când copiii pot înțelege principiile generale ale jocului.

În acest context, Chess Adventure se află deja la a doua ediție, iar concursul se desfășoară pe două categorii de vârstă:

  •  10.00 - 12.30 - Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani; Rundele 1-7
  • 12:30 – 15:00 - Copii vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani; Rundele 1-7

Fiecare categorie va fi premiată, iar valoarea totală a premiilor în bani este de 3.000 de lei. Copiii se pot înscrie la adresa de e-mail [email protected] sau prin SMS la numărul 0733.970.580.

 

 

 

Comentarii

loading...