7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleActorul Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret, duminică, în Hawaii

Actorul Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret, duminică, în Hawaii

Starul de cinema a făcut această dezvăluire prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de Instagram. Imaginea, realizată în ziua nunţii, îi prezintă pe cei doi tineri căsătoriţi într-un peisaj idilic din Hawaii.

“Ne-am căsătorit. 18 august 2019. Hawaii. Pomaika’i (binecuvântaţi)”, a explicat actorul hollywoodian într-un mesaj ce însoţeşte acea fotografie.

Dwayne Johnson, în vârstă de 47 de ani, şi cântăreaţa şi compozitoarea Lauren Hashian, în vârstă de 34 de ani, au o relaţie din 2006.

Cei doi artişti s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul “The Game Plan” şi au împreună două fiice – Jasmine, în vârstă de trei ani, şi Tiana, în vârstă de un an.

Dwayne Johnson, fost star în circuitul american de wrestling, a devenit cunoscut în cinematografie graţie rolurilor interpretate în filme precum cele din franciza “Fast and Furious” şi “Jumanji: Welcome To The Jungle”. El a fost căsătorit între anii 1997 şi 2007 cu producătoarea de film Dany Garcia, cu care are o fiică, Simone, în vârstă de 18 ani.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă