11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleActorul Jude Law se va căsători în luna mai

Actorul Jude Law se va căsători în luna mai

Phillipa Coan, o psiholoagă în vârstă de 32 de ani, şi-a afişat inelul de logodnă, decorat cu un diamant uriaş, la un eveniment care a avut loc miercuri, la Londra.

În vârstă de 46 de ani, Jude Law a fost căsătorit, în perioada 1997 – 2003, cu actriţa Sadie Frost, cu care are trei copii: fiii Rafferty, în vârstă de 22 de ani, şi Rudy, în vârstă de 16 ani, şi modelul în vârstă de 18 ani Iris.

De asemenea, actorul are o fiică în vârstă de 9 ani, Sophia, dintr-o relaţie scurtă cu modelul american Samantha Burke, şi o altă fiică în vârstă de 3 ani cu o fostă iubită, Catherine Harding.

Starul a mai fost logodit cu Sienna Miller, din 2004 până în 2006, când cei doi s-au despărţit, după ce Law a recunoscut public că a avut o aventură cu bona copiilor lui. Cei doi şi-au reluat relaţia în 2009, dar s-au despărţit definitiv în 2011.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella “Talentatul domn Ripley”. Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, “Cold Mountain”. În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă