11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleAdela Popescu și Laura Cosoi, vacanță împreună în Dubai

Adela Popescu și Laura Cosoi, vacanță împreună în Dubai

Cele două actrițe nu au plecat singure, ci însoțite de copii și soții lor, Radu Vâlcan, respectiv Cosmin Curticăpean.

Pentru Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, această vacanță este cu atât mai specială cu cât cei doi sărbătoresc șase ani de la luna de miere.

„Update Dubai: Test PCR făcut în România. Temperatura 19-20 grade, dar se simt 25. Vreme de plajă. Apă bună de scăldat. Te simți în siguranță pentru că toată lumea poartă mască, mai puțin turiștii pe plajă”, a scris Laura Cosoi pe Instagram Story.

„Test Covid Dubai – faci test PCR în țară. La aterizare în aeroport ți se face iar test (rapid din nas) gratis. Lași datele și în cazul în care ești pozitiv te contactează ei. Practic, după test poți pleca imediat”, a adăugat actrița.

 

Și Adela Popescu se relaxează. Înainte de a pleca în Dubai, aceasta a fost alături de familie la munte pentru a se bucura de zăpadă. De curând, prezentatoarea și actrița a anunțat că așteaptă al treilea copil, motiv pentru care a dorit să renunțe mai devreme la jobul pe care îl avea în cadrul Pro TV. 

 

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...
Ultima oră
Pe aceeași temă