Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adopţia animalelor în perioada Crăciunului, interzisă în Germania

Adopţia animalelor în perioada Crăciunului, interzisă în Germania

Adopţia animalelor în perioada Crăciunului a fost interzisă în numeroase adăposturi din Germania pentru a descuraja ideea de a le oferi drept cadou.

Rl online 0 comentarii

„Un câine este pe viaţă, nu doar de Crăciun” - este sloganul campaniei.

Zeci de adăposturi au transmis potenţialilor stăpâni că niciun animal nu va fi dat în perioada Crăciunului.

Adăpostul din Berlin, cel mai mare din Europa, se numără printre ele. Reprezentanţii lui spun că aşa este redus numărul animalelor care sunt abandonate din nou după Sărbători.

„Animalele sunt fiinţe cu nevoi şi sentimente. Nu sunt potrivite pentru cadouri supriză”.

În Bremen, niciunul dintre cele 500 de animale nu va fi dat spre adopţie după 18 decembrie.

Presa din Germania a scris că decizii similare au fost luate în mai multe oraşe din ţară.

Problema este, potrivit susţinătorilor campaniei, că animalele sunt deseori cumpărate impulsiv, în ultimul moment.

„Decizia de a ţine un animal nu trebuie să fie luată uşor, întreaga familiei trebuie să fie implicată”, a spus Claudia Hämmerling de la Asociaţia de protecţie a animalelor din Berlin.

Multe adăposturi vor fi deschise în perioada sărbătorilor pentru vizitare, însă adopţiile vor putea fi făcute începând cu luna ianuarie.

Comentarii

loading...