13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAfla cum poti cumpara masini rulate si de calitate

Afla cum poti cumpara masini rulate si de calitate

Motivul principal pentru care romanii au tendinta sa acorde incredere achizitiei de masini Germania, este modul de intretinere si de folosinta mult mai bun fata de cele rulate in Romania sau alte tari.

Avantajele achizitie unei masini SH din Germania

Pocesul achizitiei unei masini seond hand implica mai mult timp si cercetare din partea cumparatorilor, insa avantajele unei astfel de achizitii merita in final toate eforturile:

–       Este o investitie care permite economisirea banilor: in general, o masina second hand poate avea un pret cu aproape 50% mai scazut fata de cel al uneia noi. Este aproapre imposibil pentru un cumparator sa nu isi gaseasca modelul ideal de masina cu putina rabdare. Pretul atat de scazut se datoreaza deprecierii masinii care se produce in proportie de aproape 30% doar in primul an, urmand sa scada dupa trei ani.

 

–       Cheltuielile cu asigurarea si taxele aferente achizitie unei masini Germania sunt mult mai mici pentru ca modul de calcul tine cont de valoarea masinii.

–       Modelele noi sunt mai fiabile avand o viata mai lunga, de aceea este foarte posibil ca un cumparator sa se bucure de o masina care arata ca noua, chiar daca este veche de cativa ani si a mai avut un proprietar inainte.

 

–       Costurile cu personalizarea masinii sunt mai mici: daca alegi un dealer auto, acesta iti poate personaliza masina cu toate dotarile de care ai nevoie la un pret accesibil.

 

 

–       Obtinerea unei garantii: chiar si la cumpararea unei masini SH se practica oferirea de garantii. Astfel cumparatorii pot fi linistiti in ceea ce priveste reparatiile viitoare.

 

–       Modalitati de finantare accesibile: oricine poate opta pentru un credit auto sau leasing auto, dosarele fiind usor de realizat si analizate, respectiv aprobate, in aproximativ 24 de ore.

 

 

–       Inregistrare rapida a masinii pe numele noului proprietar si posibilitatea de a o conduce inca din ziua in care a semnat contractul de cumparare.

De ce ai alege masini Germania?

Exista mai multe motive pentru care romanii prefera masini rulate din Germania:

–       Masinile sunt bine intretinute in special datorita infrastructurii foarte bune din Germania care reduce semnificativ gradul de uzura.

–       Pretul este accesibil, fapt care permite cumparatorilor sa se indrepte catre marci auto mai bune.

–       Oferta de masini este diversa. Calitatea tehnica a masinilor din Germania le face atat de populare, iar in prezent consumatorii pot cerceta sau cumpara masina preferata si online de la dealeri de incredere.

Alege in siguranta de la un dealer auto de incredere

Autogeist.ro iti pune la dispozitie o colectie de peste 100 de masini provenite din Germania cautand constant sa gaseasca echilibrul perfect intre calitate superioara si pret corect

Autogeist este un dealer autorizat care pune pasiunea pentru masini pe primul loc. Scopul echipei de reprezentanti este de a se asigura ca orice client primeste exact ce are nevoie in materie de masini.

Autogeist.ro ofera posibilitatea documentarii online despre toate masinile disponibile spre vanzare, insa acorda posibilitatea si de vizite informative in parcul auto din Galati. Calitatea tehnica si estetica a masinilor se observa de la prima privire si de la primul test-drive.

Doresti sa investesti in siguranta? Consultatii Autogeist iti stau la dispozitie aici cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi pe deplin multumit de alegerea ta.

 

Date de contacte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă