8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleAgende personalizate - promoveaza productivitatea, stimuleaza sanatatea creierului.

Agende personalizate – promoveaza productivitatea, stimuleaza sanatatea creierului.

Agendele din hartie au fost actualizate pentru secolul XXI si ceea ce erau odata pagini goale sunt acum tiparite intr-o diversitate de machete utile care ne spun ce sa scriem, unde si cand. Fie ca este vorba de insemnari privind intalnirile importante, organizarea listei de sarcini zilnice sau pur si simplu reflectarea si notarea evenimentelor unei zile, pastrarea unui jurnal scris de mana nu a fost niciodata mai usoara.

Popularitatea crescanda a agendelor din hartie este incontestabila. Aceasta crestere se reflecta in lumea retelelor sociale, agende personalizate care apar in mod regulat pe Instagram, asezate in mod elegant langa o ceasca de cafea.

Unele studii au aratat ca actul fizic al scrierii de mana poate avea efecte pozitive asupra pastrarii memoriei. Deci este mai putin probabil sa uitati acea intalnire pe care ati programat-o. Scrierea de mana este buna pentru sanatatea creierului si bunastare, in general.

O agenda nu trebuie rezervata doar pentru memento-uri si sarcini zilnice. Aici va puteti scrie gandurile si sentimentele zilnice, mai ales daca optati pentru agende de format zilnic, care va ofera o pagina intreaga pe zi pentru a scrie ce si cat doriti. Acest lucru va poate ajuta sa ramaneti motivat, pozitiv si concentrat pe viitor. Poate ajuta la ameliorarea simptomelor de anxietate, stres si depresie si poate imbunatati increderea in sine. Se spune ca scrisul de mana aduce beneficii fizice, cum ar fi un somn mai bun, o recuperare fizica mai buna, un sistem imunitar mai puternic si un IQ mai ridicat.

Nu in ultimul rand, agendele pot fi un cadou inspirat. Agendele corporatiste personalizate sunt intotdeauna un cadou bine primit atat de angajati, cat si de clienti si parteneri.

Daca am incerca sa concentram in cateva cuvinte beneficiile pe care le poate aduce o agenda personalizata, n-am putea spune mai mult decat ca: promoveaza productivitatea, stimuleaza sanatatea creierului si ne reda bucuria nascuta din lucrurile simple ale vietii.

Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă