13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAi parte de huse Samsung Galaxy Note 10 Plus in premiera in...

Ai parte de huse Samsung Galaxy Note 10 Plus in premiera in Romania

Daca vrei sa ai parte de accesorii gsm la preturi foarte bune, atunci este musai sa iti alegi un producator / furnizor cu experienta, care sa iti ofere doar cele mai bune produse la cele mai bune preturi. Raportul calitate – pret este foarte important, dar la fel de importante sunt si serviciile pe care orice magazin de tip GSM le ofera clientilor lor. De aceea, pentru a ma asigura ca am parte de cele mai bune servicii GSM, aleg sa colaborez doar cu magazinul online BrandGSM.ro – deoarece este singurul care, din punctul meu de vedere, ofera o gama larga si completa de huse si accesorii pentru telefoane, dar si servicii profesionale (de consultanta si de livrare). Eu doar la ei am gasit huse Samsung Galaxy Note 10 Plus pe placul meu.

Si sa stiti de la mine ca nu doar gama de huse Note 10 Plus este variata si accesibila, ci toate gamele de huse, indiferent de model, sunt la fel. BrandGSM.ro se afla pe piata din Romania inca din anul 2000, si inca de atunci au crescut si au invatat tot ce este necesar legat de huse pentru telefoane, cautand sa fie mereu in pas cu ultimele modele aparute. Au inceput cu vestitele huse de Nokia 3310, transparente cu snur si au continuat cu protectiile universale de tip pouch. Inca de atunci, husele erau folosite pentru protectie dar si ca accesorii fashion (surprinzator, as zice). Se cautau diferite marimi, cu sisteme din ce in ce mai evoluate pentru inchidere sau pentru scoaterea telefonului, dar si imprimeuri sau materiale diverse (acest aspect nu s-a schimbat nici macar in ziua de azi).

Trebuie sa recunosc: nici eu nu eram genul de persoana care sa isi cumpere huse sau folii de protectie pentru telefon, pentru ca nu voiam sa acopar design-ul telefonului. Mai mult decat atat, eram convins ca ma pot descurca cu manuirea unui telefon si ca pot sa il tin departe de cazaturi, lovituri sau zgarieturi. Pe principiul ’’cat de greu poate fi sa ai grija de un telefon’’, am realizat destul de tarziu cat de importanta este o husa potrivita – adica fix dupa ce s-a intamplat sa scap un telefon pe jos, iar ecranul si carcasa acestuia sa se sparga. Atunci m-am certat singur, mai ales dupa ce am vazut cat de scumpe sunt si reparatiile facute la un service de telefoane.  M-am gandit, in acel moment, cati bani as fi salvat daca alegeam o husa de protectie, inca de la inceput.

Ca sa va faceti o idee despre cat de dinamica este piata accesoriilor GSM, este suficient sa te uiti la cum au evoluat telefoanele si cum apar in fiecare an modele noi de smartphone-uri, care mai de care mai performante. Cand vine vorba de huse telefoane, BrandGSM.ro au vazut cum, in ultimul timp, au scazut pouch-urile lasand loc huselor dedicate de tip flip, iar la scurt timp fiind si acestea inlocuite de carcase si bumpere, din ce in ce mai minimaliste si mai slim. Daca si tu esti adeptul noutatilor si vrei mereu sa ai cea mai buna si noua husa de telefon, magazinul te asteapta cu huse dedicate Samsung, Apple, Huawei, Nokia sau pentru alte modele de telefoane (descopera toata gama de produse pe site).

Cu siguranta o sa gasiti aici ceva pe placul vostru (sau cel putin care sa se incadreze in bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati pentru protectia telefonului vostru). Pentru ca BrandGSM.ro a cautat mereu sa le faca pe plac clientilor, a tinut pasul cu moda huselor actuale, totul pentru a le aduce acestora cele mai noi si fashion modele. Si pe langa huse, gasiti si folii de protectie pentru display-ul telefonului, astfel incat sa va bucurati de o protectie totala a telefonului vostru. Avantajele pe care aceste accesorii le au: iti protejeaza telefonul, ii pastreaza aspectul nou pentru mult timp si te scutesc de bani cheltuiti pe reparatii. Pentru mine, aceste avantaje sunt mai mult decat convingatoare si cu siguranta m-ar ajuta sa fac mereu decizii bune, in ceea ce priveste telefonul personal.

Daca iti doresti un upgrade, in ceea ce iti priveste smartphone-ul, atunci trebuie neaparat sa incerci husele de protectie de pe magazinul online BrandGSM.ro – acolo o sa gasesti tot ce ai putea avea nevoie pentru telefonul tau, fara teama ca vei cheltui o avere pe accesorii. Si cu ajutorul lor, vei fi in pas cu moda, pentru ca husele nu sunt doar functionale, ci si foarte estetice, din punctul meu de vedere. Asta inseamna ca, doar cu o minima investitie din partea ta, vei avea parte de tot ce este mai bun.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă