10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAjutor în alăptare: noua pompă de sân electrică super-portabilă Spectra Q

Ajutor în alăptare: noua pompă de sân electrică super-portabilă Spectra Q

Pompele Spectra sunt recunoscute în întreaga lume datorită eficacității dovedite pentru stimularea lactației, în special în primele zile de alăptare sau în cazul bebelușilor cu dificultăți de atașare la sân.

Spectra Q are funcție de masaj, care stimulează producția laptelui înainte de extragere, într-un ritm confortabil pentru sân. 

5 nivele pentru funcția de extragere și 4 dimensiuni de cupe

Pompa de sân este un real ajutor atunci când se dorește stocarea laptelui pentru momentele când mama nu poate alăpta bebelușul. Pompele electrice Spectra sunt rapide, în doar câteva minute putând fi extras laptele sau golit sânul pentru a se evita angorjarea acestuia când bebelușul nu poate fi atașat. Spectra Q are 5 nivele de intensitate de vacuum pentru funcția de extragere, astfel încât fiecare mama poate ajusta puterea cu care trage pompa, pentru ca folosirea acesteia să fie o experiență cât mai delicată.

Ca pentru toate pompele electrice create de Spectra, pentru pompa SpectraQ sunt disponibile 4 dimensiuni pentru cupa de sân. Alegerea corectă a dimensiunii cupei este esențială pentru procesul de stimulare și extragere, dar mai ales pentru confortul folosirii pompei. Din acest motiv, consultanții Spectra discută cu fiecare mamă care alege o pompă Spectra, oferind recomandări și sfaturi privind măsurarea sânului, alegerea cupei și utilizarea pompei.

Dimensiuni reduse si portabilitate

Dimensiunile pompei electrice Spectra Q sunt comparabile cu ale unui telefon (97 x 80 x 36mm), iar greutatea ei este de doar 160 g. Este ușor de purtat în orice poșetă, sau chiar în buzunar.

Totodată, datorită funcției Memorie, pompa va funcționa conform ultimelor setări. În plus, este silențioasă (50 decibeli), deci poate fi extras lapte chiar în camera unde doarme copilul), se poate folosi inclusiv cu un cablu USB și se oprește automat după 30 de minute de utilizare.

Măsuri suplimentare de igienă

Spectra Q este dotată cu un sistem anti-reflux, ce împiedică pătrunderea laptelui în furtun, ceea ce face întregul proces mult mai steril. În plus, toate componentele care intră în contact cu laptele matern sunt BPA free. Pompa Spectra Q este foarte ușor de asamblat și de sterilizat, întregul proces de folosire al acesteia durând câteva minute.

Pompa electrică simplă Spectra Q poate fi achiziționată de pe EduClass la prețul de 349lei, primele 100 de pompe având chiar un preț special de 275 lei, în limita stocului.

 

 

 

 

Cele mai citite

Activiști germani pentru climă, condamnați la închisoare pentru că au pulverizat împroșcat cu vopsea pe Poarta Brandenburg

Un tribunal german a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare trei activiști pentru climă care au pulverizat vopsea portocalie pe coloanele emblematicei...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă