4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAlege cabina de duș perfectă - ghidul final al cumpărătorului

Alege cabina de duș perfectă – ghidul final al cumpărătorului

Vă poate aduce atât de mult doritul moment de relaxare după o zi lungă sau te poate energiza dimineața, astfel încât să poți trece cu ușurință peste întreaga zi. Cu toate acestea, alegerea celei mai bune cabine pentru nevoile tale poate fi dificilă și consumatoare de timp. 

Iată ghidul final pentru cumpărător, cu ajutorul căruia oricine poate alege cabina de duș perfectă:

Măsoară și planifică spațiul

Mai întâi, începe cu informațiile de bază despre baia ta și spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru proiect. Deci, verifică suprafața băii, fie în planurile de construcție, fie măsoar-o singur. Următorul pas ar fi să planifici amenajarea tuturor aparatelor și mobilierului de baie sau să organizezi spațiul de duș într-o cameră deja echipată. În cele din urmă, ar trebui să iei măsurătorile locului desemnat. Acum ai toate datele exacte de care ai nevoie pentru a începe vânătoarea cabinei de duș.

Fă dușul confortabil pentru toată lumea

Cel mai adesea, oamenii tind să uite importanța alegerii cabinei de duș care este confortabilă și ergonomică pentru toată lumea. Oamenii diferiți au nevoi diferite, de aceea trebuie să ții cont de toate. Gândește-te la vârsta utilizatorilor, deoarece copiii mici și persoanele în vârstă ar putea avea dificultăți în accesarea unor tipuri de cabine de duș. Orice fel de dizabilitate afectează și utilizarea aparatului, astfel încât nu numai alegerea cabinei de duș trebuie reglată, ci și sistemul de închidere al ușii de duș . Să nu uităm de animalele de companie din casă, care ar putea avea nevoie de un duș din când în când și dorești să fie cât mai ușor pentru tine și pentru ele.

Verifică ce este pe piață

Când arunci privirea asupra cabinelor de duș, varietatea de stiluri poate fi confuză. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă doar că ai atât de multe opțiuni excelente din care să alegi. Pentru a nu fi prea copleșit de toate acele posibilități, iată ce trebuie să știi. 

– Cabină laterală sau cabină de duș pe colț?

În primul rând, decide locația și forma cabinei. Alegerea între duș lateral și colț depinde, de obicei, de configurarea băii și de capacitatea acesteia. Unitatea de colț este o alegere perfectă pentru camere mai mici sau ca secundar pentru cadă. Dușurile laterale merg bine în băile mai mari, unde designul modern al cabinei poate fi complet afișat și poți opta pentru diverse detalii, cum ar fi finisarea sticlei. 

Următorul lucru de pe listă este să decizi forma cabinei de duș. Rectangular, oval, pătrat, poligonal – alegerile sunt multiple și toate disponibile într-o varietate de dimensiuni și tipuri de uși.

– Ușă glisantă de duș – sistemul de închidere fără efort

Aceasta este cea mai modernă ușă de duș care există. Simplitatea și funcționalitatea sunt cele pentru care se remarcă acest stil. Compus dintr-unul sau două panouri glisante din sticlă, permite un acces ușor la spațiul de duș, făcându-l alegerea perfectă pentru toți cei care au nevoie de intrare largă în cabină. Ușa de sticlă este echipată cu role de înaltă calitate, așezate pe cadrul din aluminiu sau o cabină duș radaway fără cadru, pe bara cromată minimalistă. Toate acestea compun cel mai ușor sistem de închidere care funcționează fără efort.

– Simplitatea ușii de sticlă articulate 

Acest sistem de închidere este cel mai simplu și impecabil pe care îl poți găsi. O simplă ușă articulată este montată pe sistemul simplu de articulație. Partea în mișcare a structurii este realizată din aluminiu cromat, oferind o privire asupra strălucirii delicate, precum și a calității atemporale.

Cu toate acestea, acest model necesită puțin mai mult spațiu în afara cabinei, deoarece cabina de duș se extinde spre exterior. Asigură-te că spațiul din baie îți permite să instalezi o ușă articulată, astfel încât baia ta să nu se aglomereze prea mult.

– Spațiu nelimitat cu ușă de duș pliabilă

Când cauți cea mai mare și mai confortabilă închidere a dușului, carcasa cu două pliuri este sigură. Panouri de sticlă duble care se deschid la fel de mult pe cât lungimea întregii cabine – acesta este visul. Această soluție de incintă este utilizată în toate tipurile de dușuri: unități de cadran și colț, rotunde și dreptunghiulare, fără cadru și complet închise. 

– Bucură-te de noua cabină de duș

Acum, că știi un pic mai multe despre cum să alegi cel mai bun duș pentru nevoile tale, poți merge mai departe și să răsfoiești toate opțiunile disponibile în magazinele specializate.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă