13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAlege o reincarcare Orange online si descopera avantajele!

Alege o reincarcare Orange online si descopera avantajele!

Prin intermediul site-ului www.re-incarcare.ro, poti sa iti incarci cartela din orice loc in care ai acces la internet, la orice ora din zi si din noapte. Nu e nevoie nici sa te deplasezi, nici sa astepti dimineata, asa cum ar sta lucrurile daca ai opta pentru o metoda traditionala.

Poti, de asemenea, sa faci aceasta operatiune si pentru alte persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu se descurca singure. Daca parintii, bunicii sau un prieten au nevoie de ajutor, ii poti ajuta in numai doua minute.

Optiunile disponibile la o reincarcare Orange

In functie de minutele, numarul de mesaje sau traficul de internet de care ai nevoie, Orange iti pune la dispozitie mai multe optiuni standard:

• optiunea Minute cu 6 euro credit iti asigura 3000 de minute in reteaua Orange, SMS-uri nelimitate in retea, 125 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS-uri nationale, din care 50 de minute sau SMS-uri sunt si internationale pe mobil. In plus, beneficiezi si de 200 de megabiti trafic pe Internet.

• optiunea Minute cu 8 euro credit iti ofera minute nelimitate in retea, SMS-uri nationale nelimitate, 175 de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau SMS-uri internationale, precum si 400 de megabiti trafic pe internet.

• o alta varianta pentru reincarcare Orange online este reprezentata de optiunea Minute cu 10 euro credit. Daca o alegi, vei avea asigurate minute nelimitate in retea si SMS-uri nationale nelimitate. Sunt disponibile 200 de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau SMS-uri internationale, precum si 800 de megabiti de trafic pe internet.

• in fine, optiunea Minute cu 12 euro credit iti ofera minute in retea si SMS-uri nationale nelimitate, 200 de minute nationale si internationale catre fix ori mobil sau SMS-uri internationale, precum si un gigabit de Internet.

Ce trebuie sa faci pentru o reincarcare Orange online?

Cu ajutorul site-ului www.re-incarcare.ro, ai nevoie de cel mult doua minute pentru a-ti reincarca o cartela.

Detii o cartela PrePay si vrei sa iti reincarci creditul Orange? Ai Free SIM si vrei sa-l activezi? Chiar pe prima pagina a site-ului, poti sa alegi orice varianta de optiuni: credit, minute sau trafic pe net, prin incarcare directa sau cu cod PIN, cu valori de minimum 5 euro si maximum 200 de euro.

In formularul aflat in partea dreapta a primei pagini a site-ului, poti incepe prin a selecta operatorul tau de telefonie mobila. Dupa ce optezi, in acest fel, pentru reincarcare Orange, mai trebuie sa alegi pachetul si tipul de reincarcare. Dupa aceea, scrii, in rubricile indicate, numarul de telefon si adresa de email.

Odata cu acceptarea termenilor si conditiilor, vei fi directionat spre pagina de plata securizata pentru plata online. Apoi, dupa ce e confirmata debitarea contului cu valoarea aleasa, creditul telefonului este actualizat in timp real.

Imediat, vei incepe sa beneficiezi de minutele si SMS-urile pentru care ai optat, precum si de posibilitatea de navigare online. Asadar, ti-ai incarcat cartela cu succes, in cel mai scurt interval de timp, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi!

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă