16.7 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleAlege rochii marimi mari in clos si vei fi o aparitie spectaculoasa!

Alege rochii marimi mari in clos si vei fi o aparitie spectaculoasa!

Cum va alegeti rochiile pentru evenimente speciale? Dar pe cele pe care le purtati zi de zi? Care este principalul criteriu pentru a face alegerea cea mai buna pentru voi? Sa fie pretul, calitatea materialelor, croiala rochiei, culoarea?

Noi credem ca indiferent de criteriul principal care sta la baza alegerii rochiilor perfecte pentru voi, important este sa vi se potriveasca in totalitate. Atat din punct de vedere al stilului, dar si al croielii. Daca alegeti o rochie prea larga, silueta voastra va fi ascunsa sub aceasta. O rochie prea stramta va scoate in evidenta tot ce nu va doriti sa aratati. De aceea, este important sa alegeti masura potrivita pentru voi, indiferent de silueta pe care o aveti. Tipul siluetei este irelevant cand vine vorba despre stil. O rochie marime mare este la fel de frumoasa ca o rochie foarte mica. Nu aveti de ce sa va jenati: purtati hainele care va plac, bucurati-va de rochii, de croieli neobisnuite si mai ales de culori. 

Iar daca alegeti rochii marimi mari, nu trebuie sa optati neaparat pentru o croiala dreapta. O rochie in clos se potriveste indiferent de silueta si o sa va ajute sa obtineti efectul vizual pe care il doriti. Asa cum stiti, croiala tip clos adauga volum in partea de jos a rochiei, iar partea superioara urmeaza liniile corpului. Astfel, talia va fi evidentiata si veti da impresia unei siluete mai subtiri, ascunzand totodata zonele pe care de obicei nu vreti sa le scoateti in evidenta: abdomenul, soldurile si partea superioara a picioarelor. 

In cazul in care nu stiti de unde sa achizitionati astfel de rochii, in care sa va simtiti foarte bine, va recomandam rochii marimi mari de la Trend Land. Comandand dintr-un magazin online, veti putea vizualiza produsele cat doriti, le puteti compara, iar apoi puteti comanda ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Va invitam sa cititi in continuare propunerile noastre de rochii in clos, ideale pentru toamna. 

1. Rochia clos mov cu print floral: are o culoare superba, potrivita inceputului de toamna. O puteti purta atat la evenimente de zi, dar si la petreceri tip cocktail, unde dress code-ul permite astfel de rochii. Este realizata din voal cu imprimeu floral si sclipici. Talia este evidentiata cu ajutorul unei panglici mov din satin. 

2. Rochia din dantela cu buline: acest imprimeu este ideal pentru a crea o tinuta vesela, o tinuta care intinereste. Este confectionata din dantela, talia este accesorizata cu un cordon negru si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

3. Rochia clos gri cu imprimeu discret: este o rochie superba, pe care o puteti purta ziua, poate chiar si la birou, multumita imprimeului discret, dar si la o petrecere non-formala. Decolteul rotund are un accesoriu argintiu, iar talia este accentuata cu o curelusa argintie, discreta. 

Acestea au fost rochiile in clos pe care vi le recomandam indiferent daca purtati marimi mari sau nu. Speram sa va placa si sa le alegeti pentru a le purta cand doriti sa va simtiti frumoase!

Cele mai citite

1,29 milioane de bugetari, potrivit datelor Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în februarie 2024, de 1.289.965, cu 1.827 mai puţine comparativ cu ianuarie 2024,...

Declarațiile lui David Popovici, după ce a cucerit patru medalii de aur la Naţionalele de la Otopeni

După ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, David Popovici a...

Zelenski mulțumește SUA pentru ajutorul de 89 de miliarde de euro

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski și alți lideri europeni au mulțumit SUA pentru adoptarea unui proiect de lege de ajutor vital de 89 de miliarde...
Ultima oră
Pe aceeași temă