Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alimente pe care să nu le încălzești la microunde

Alimente pe care să nu le încălzești la microunde

Încălzirea preparatelor la microunde nu este un obicei sănătos, dar majoritatea persoanelor apelează constant la acest lucru, din cauza lipsei de timp.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Totuși, nu orice mâncare poate fi încălzită la cuptorul cu microunde.

Cartofii
Cea mai cunoscută legumă poate conţine Clostridium, o bacterie dăunătoare la nivelul intestinelor. În plus, aceasta produce neurotoxine care atacă sistemul nervos central. Astfel, cartofii la microunde vor ieşi tari, fără gust şi plini de bacterii.

Laptele
Laptele este unul dintre cele mai sănătoase alimente datorită conţinutului său bogat în calciu şi minerale. Încălzirea la microunde a laptelui nu este o idee bună, deoarece există posibilitatea ca unele părţi din recipient să fie mult prea fierbinţi, în timp ce altele pot rămâne reci. În plus, căldura în exces va distruge calitatea nutriţională a laptelui.

Puiul
Dacă alegi să găteşti sau pur şi simplu să încălzeşti puiul la microunde, nu va fi o mâncare gătită. Apelează la cuptorul aragazului sau la o tigaie cu aburi.

Comentarii

loading...