10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAlina Pușcaș s-a ales cu dintele spart. Ce a pățit prezentatoarea TV

Alina Pușcaș s-a ales cu dintele spart. Ce a pățit prezentatoarea TV

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat glonț spre soțul ei care este de profesie medic stomatolog. Incidentul a avut loc chiar la ea acasă în timp ce servea masa:

„Ei, cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele. Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”.

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a precizat, însă, că abia după ce îl va reface va avea curajul să le facă o demonstrație. Lucuru pe care l-a și făcut. După reparația dintelui, vedeta a postat în mediul online cât de gravă era situația. 

În martie 2021, răspunzând curiozității unui urmăritor, Alina a dezvăluit că nu-și prea dorește să se vaccineze.

„Nu, încă nu m-am vaccinat. Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă