Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Ambasada Suediei

Foto: Ambasada Suediei

Rețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, pentru românii care stau în casă

Ambasada Suediei la București a postat, pe contul ei de Facebook, rețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, care ar putea fi preparate și de românii care stau acasă în perioada epidemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Ambasada Suediei la București este renumită pentru postările ei non-conformiste sau chiar amuzante, adresate cetățenilor din România.

Urmând această tradiție, Ambasada Suediei a postat, luni, pe Facebook, rețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, care pot fi cumpărate în mod obișnuit de la magazinele Ikea și care, în această perioadă în care românii stau mai ales în case, ar putea fi preparate și acasă.

"Te aşteaptă încă o săptămână grea de muncă de pe canapea? Suntem alături de tine (cu gândul) şi dorim să te ajutăm cu... o reţetă de chifteluţe suedeze", menționează textul postat pe Facebook.

Ambasadoarea Suediei, Therese Hydén (Foto: Mihai Diac)

Textul postat de Ambasada Suediei explică faptul că această rețetă este cu atât mai necesară românilor cu cât magazinele Ikea s-au închis, astfel că clienții nu mai au ce mobilă să cumpere pentru a o monta singuri acasă (deci au timp liber) și nici nu-și mai pot cumpăra chifteluțe suedeze gata preparate.

 

Comentarii

loading...