10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleRețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, pentru românii care stau în casă

Rețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, pentru românii care stau în casă

Ambasada Suediei la București este renumită pentru postările ei non-conformiste sau chiar amuzante, adresate cetățenilor din România.

Urmând această tradiție, Ambasada Suediei a postat, luni, pe Facebook, rețeta faimoaselor chifteluțe suedeze, care pot fi cumpărate în mod obișnuit de la magazinele Ikea și care, în această perioadă în care românii stau mai ales în case, ar putea fi preparate și acasă.

“Te aşteaptă încă o săptămână grea de muncă de pe canapea? Suntem alături de tine (cu gândul) şi dorim să te ajutăm cu… o reţetă de chifteluţe suedeze”, menționează textul postat pe Facebook.

Ambasadoarea Suediei, Therese Hydén (Foto: Mihai Diac)

Textul postat de Ambasada Suediei explică faptul că această rețetă este cu atât mai necesară românilor cu cât magazinele Ikea s-au închis, astfel că clienții nu mai au ce mobilă să cumpere pentru a o monta singuri acasă (deci au timp liber) și nici nu-și mai pot cumpăra chifteluțe suedeze gata preparate.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă