Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ambasadorul David Saranga (Foto: Mihai Diac)

Ambasadorul David Saranga (Foto: Mihai Diac)

Ambasadorul Israelului salută ideea unui aeroport la Brașov care va ajuta turismul în Transilvania

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a făcut o vizită pe șantierul viitorului aeroport din Brașov, a anunțat Consiliul Județean Brașov.

Mihai Diac 0 comentarii

"Este pentru a doua oară în ultima săptămână când sunt prezent la Braşov şi mi-am dorit foarte mult să vizitez aeroportul. Turiştii din Israel sunt pe primul loc din punctul de vedere al numărului oaspeţilor străini care vizitează Braşovul, iar faptul că anul viitor vom avea aici un aeroport va face ca accesul turiştilor israelieni să fie şi mai facil. Cred că aeroportul din Braşov are toate şansele să devină poarta de intrare a turiştilor spre frumuseţile Transilvaniei. Anul trecut, când am aflat despre acest proiect şi despre faptul că într-un an şi jumătate veţi reuşi să aveţi aici un aeroport, am rămas impresionat. Vă felicit", a declarat ambasadorul David Saranga, după vizita pe care a efectuat-o, miercuri, pe șantier, anunță un comunicat al Consiliului Județean Brașov.

În același context, preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea, a precizat că acest județ a devenit cea mai importantă destinație turistică din România.

Comentarii

loading...