Americanul care a distrus steaua lui Donald Trump crede că actul său este justificat

Americanul care a distrus steaua lui Donald Trump crede că actul său este justificat

Americanul care a distrus cu lovituri de târnăcop steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame crede că actul său este justificat şi refuză acuzaţia de vandalism, potrivit AFP.

Rl online 0 comentarii

"Personal, nu cred că trebuie să fiu inculpat, pentru că, cred că am făcut un act legitim şi just, cu repercusiuni pozitive", a mărturisit Austin Clay, în vârstă de 24 de ani, canalului ABC7 după ce a compărut în faţa tribunalului din Los Angeles. 

Clay, care riscă până la trei ani de închisoare, a spart steaua lui Donald Trump de pe celebrul bulevard de la Hollywood pe 25 iulie. El a sunat Poliţia, spunându-le "pe curând", înainte de a părăsi locul. 

Steaua republicanului a mai fost vandalizată în octombrie 2016, cu câteva săptămâni înainte de alegerea sa ca preşedinte al SUA. Îmbrăcat ca un muncitor în construcţii, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop şi o bâtă. 

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public şi la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani. 

Steaua magnatului imobiliar şi fostă vedetă de reality show - inaugurată în 2007 pentru a recompensa succesul emisiunii sale "The Apprentice" - a fost regulat ţinta unor atacuri ale candidatului devenit preşedinte. 

În vara lui 2016, un artist stradal a ridicat un zid în jurul stelei lui Donald Trump cu cărămizi de 15 centimetri înălţime, pe când candidatul republican promitea construirea unui zid la frontiera cu Mexicul. 

Comentarii

loading...