Ana Ivanovic se distrează de minune, după retragere

Ana Ivanovic se distrează de minune, după retragere

Rl online 0 comentarii

La mai bine de trei ani de când a hotărât să spună adio tenisului, Ana Ivanovic profită din plin de timpul liber. Sârboaica în vârstă de 32 de ani, care în 2016 și-a unit destinele cu fostul mare fotbalist german Bastian Schweinsteiger, a împărtășit cu fanii de pe o rețea de socializare o imagine dintr-o expediție montană. Descrierea fotografiei este sugestivă: „Nu te uita niciodată în urmă, privește doar lucrurile bune din fața ta. Iubesc natura”.

Fosta rivală a Simonei Halep din circuitul WTA și Schweinsteiger formeză unul dintre cele mai de succes cupluri din lumea sportului, după cum spune chiar fosta tenismenă. „Coechipierul, mâna mea dreaptă și cel mai bun tată. Nu îmi imaginam un model mai bun pentru băiețeii noștri!”, a scris Ana, de curând, într-o postare pe Instagram.

După nunta de vis din urmă cu patru ani, la care a luat parte și Sorana Cîrstea, bună prietenă cu Ana Ivanovic, celebra pereche s-a mutat în America, la Chicago. Aici sârboaica a născut doi băieţei: Luka (martie 2018) şi Leon (august 2019).

Cariera Anei Ivanovic este una fabuloasă. Considerată una dintre cele mai sexy prezențe din circuitul feminin, bruneta a demonstrat că frumusețea și talentul merg uneori mână în mână.

Jucătoarea din Serbia devenea numărul 1 mondial în 2008, imediat după ce reușea să cucerească trofeul de la Roland Garros.

Ana a mai jucat două finale de Grand Slam, la French Open (2007) şi Australian Open (2008), plus alte două semifinale. În total, aceasta are 15 titluri în palmares: Canberra în 2005, Montreal în 2006, Berlin, Los Angeles şi Luxembourg în 2007, Indian Wells, Roland Garros şi Linz în 2008, Linz şi Bali în 2010, Bali în 2011, Auckland, Monterrey, Birmingham şi Tokyo în 2014.

Măcinată de accidentări tot mai dese, la finalul lui 2016 Ana Ivanovic și-a anunțat fanii că a luat decizia de a-și încheia cariera, la numai 29 de ani. În momentul retragerii, aceasta ocupa poziția 63 în ierahia mondială.

Comentarii

loading...