10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndrea i-a făcut galerie fostului iubit

Andrea i-a făcut galerie fostului iubit

O mie de fani au avut ocazia să fie martori la meciul spectaculos dintre „Cobra” Pulev și Anthony Joshua, iar printre cei prezenți pe arena Wembley din Londra s-a numărat și Andrea, regina muzicii pop din Bulgaria. Pulev și Andrea au format un cuplu în trecut, însă dacă ne uităm la postările ei de după despărțirea din vară, asta nu a oprit-o pe blondă să-i fie alături în continuare boxerului în momentele importante.

Andrea nu s-a ascuns de ochii lumii și mai ales ai internauților, distribuind imagini și videoclipuri de la meci pe rețelele de socializare.

Anul trecut, după ce a câștigat un meci cu românul Bogdan Dinu în California, boxerul bulgar a acordat un interviu unei jurnaliste, pe care a sărutat-o cu forța chiar în timp ce se filma. Din nou, diva pop Andrea l-a susținut în timpul incidentului, ironizând-o pe reporteriță în diverse postări pe internet.

În adolescență, blonda cu forme bombastice a fost regina frumuseții în Bulgaria, câștigând mai multe concursuri de profil, inclusiv Miss Sofia și Miss Turism Bulgaria, înainte de a se lansa în cariera muzicală.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă