30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleAngelina Jolie a împlinit 46 de ani. Cum au surprins-o cei șase...

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani. Cum au surprins-o cei șase copii

Angelina Jolie s-a bucurat vineri seara de o cină aniversară în compania copiilor ei la restaurantul TAO din Los Angeles, conform DailyMail.

„Au avut o zi grozavă sărbătorind acasă, iar copiii au surprins-o cu o cină specială”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru publicația People.

Jolie îi împărtășește pe Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 și 12 ani, gemenii Vivienne și Knox cu fostul soț Brad Pitt, 57 de ani.

La începutul acestui an, Jolie s-a bucurat de copiii ei, care  mereu au reușit să își surprindă mama cu orice ocazie:

„Copiii mei au fost întotdeauna uimitori de Ziua Mamei. Distracția pentru mine este că nu planific nimic, nu fac nimic și toți au tendința de a lucra împreună pentru a mă surprinde cu ceva”, a declarat Angelina Jolie pentru publicația Extra.

„Doar cunoașterea faptului că fac ceva împreună și se gândesc la ceva împreună și că vor și cred că este important mă face să plâng mereu”, a adăugat Jolie. 

Vedeta Eternals s-a bucurat să aibă un timp de calitate cu copiii ei, deoarece au fost în carantină împreună în timpul pandemiei COVID-19.

„Am descoperit că s-au reunit cu adevărat”, a spus ea pentru People luna trecută.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă