Ferrari Press Agency / Harpers Bazaar UK/HEPTA

Ferrari Press Agency / Harpers Bazaar UK/HEPTA

Angelina Jolie, declarații neașteptate despre viața ei sentimentală

La cinci ani de la divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie a dezvăluit în spațiul public că știe exact ceea ce vrea de la un potențial viitor partener.

Bianca Ion 0 comentarii

Vedeta a discutat recent în cadrul emisiunii E! Daily News Pop, pentru a promova cel mai nou proiect în care a jucat, Those Who Wish Me Dead.

„Nu mai jucasem într-un film de acțiune de vreo 10 ani,' a spus Jolie, precizând că pentru copiii ei a fost distractiv să o vadă într-o astfel de postură.

De la despărțirea furtunoasă de Brad Pitt, pe care l-a acuzat recent de violență domestică, actrița premiată cu Oscar s-a concentrat pe creșterea celor șase copii ai cuplului: gemenii Knox și Vivienne de 12 ani, fiicele Shiloh (14) și Zahara (16) și fiii Pax (17) și Maddox (19).

„Bineînțeles, te trezești și te gândești: Trebuie să mă asigur că ei sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt OK mental', a spus ea, adăugând că, în ultima vreme, situația s-a inversat, și că, acum, copiii sunt atât de responsabili încât se asigură, la rândul lor, că mama lor este bine.

Actrița de 45 de ani a glumit și că probabil are o listă foarte lungă de deal-breakers atunci când vine vorba de pretendenți.

„Sunt singură de mult timp deja”, a spus ea râzând.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...