23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAngelina Jolie, donație importantă pentru copiii săraci din SUA

Angelina Jolie, donație importantă pentru copiii săraci din SUA

Actrița Angelia Jolie este una dintre personalitățile care luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Vedeta americană este cunoscută pentru faptul că iubește copiii și chiar a adoptat micuți din țări sărace. Nici de data aceasta nu a închis ochii și a donat un milion de dolari.

Suma a fost îndreptată către organizaţia No Kid Hungry și va veni în sprijinul copiilor săraci de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii unde multe instituții de învățământ au fost închise din cauza COVID-19. Angelina Jolie sprijină prin această donație familiile și copiii cu venituri reduse care suferă din cauza lipsei de alimente în momentul de față din cauza pandemiei COVID-19.

Ce alte vedete au mai făcut donații în sprijinul oamenilor afectați de covid-19

Rihanna a donat prin intermediul organizaţiei sale Clara Lionel Foundation 5 milioane de dolari în beneficiul mai multor asociații din Statele Unite ale Americii, dar și din alte regiuni de pe glob afectate de pandemia de coronavirus.

Printre vedetele care au mai făcut donații în contexul răspândirii COVID-19 la nivel mondial se numără și Ryan Reynolds şi Blake Lively. Ambii au donat un milion de dolari către două asociaţii care administrează bănci de alimente.

De asemenea, actorul și fostul guvernator de California Arnold Schwarzenegger a promis o sumă similară pentru a sprijini o companie care furnizează resurse personalului medical din prima linie.

La noi în țară Delia și Andra sunt două dintre artistele care au donat sume importante de bani cadrelor medicale care luptă cu pandemia de coronavirus. Jurata „iUmor” a mărturisit pe InstaStory că împreună cu soțul ei Răzvan a donat prin intermediul firmelor la care sunt acționari sume generoase.

 

„Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate” , a spus Delia pe Instagram.

 

Andra, una dintre cele mai frumoase și puternice voci ale muzicii românești, se implică direct în lupta împotriva COVID-19 și decis să facă o donație importantă Spitalului Matei Balș din București către care a redirecționat suma de 20.000 de euro.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă