12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAngelina Jolie doreşte ca divorţul ei de Brad Pitt să fie finalizat...

Angelina Jolie doreşte ca divorţul ei de Brad Pitt să fie finalizat în acest an

Avocatul Angelinei Jolie a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles şi a spus că vedeta hollywoodiană doreşte să obţină o decizie judecătorească în virtutea căreia “părţile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârşitul anului 2018”.

Acelaşi document oficial precizează că Brad Pitt “nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă după separarea” cuplului şi că, deşi au fost făcute anumite aranjamente informale între părţi, sumele plătite de celebrul actor “nu au fost susţinute cu regularitate”.

Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt în septembrie 2016, punând astfel capăt unei căsnicii de doi ani şi unei relaţii de 10 ani în timpul căreia cele două staruri de cinema au alcătuit unul dintre cele mai strălucitoare şi mai influente cupluri de la Hollywood.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii – trei biologici şi trei adoptaţi – cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani. Actriţa americană a solicitat custodia principală asupra copiilor ei.

Mindy Nyby, purtătoarea de cuvânt a vedetei, a declarat marţi că documentele depuse marţi în instanţă doresc “să asigure o finalizare a căsătoriei într-o manieră care să elibereze calea pentru următoarea etapă din vieţile celor doi actori şi care să îi permită Angelinei Jolie şi lui Brad Pitt să redevină părinţi devotaţi ai copiilor lor”.

Reprezentanţii lui Brad Pitt au refuzat să facă comentarii pe această temă. O sursă familiarizată cu divorţul cuplului Jolie-Pitt, dar care nu a fost autorizată să vorbească public despre acest lucru, a spus că “Brad este o persoană care îşi îndeplineşte angajamentele”.

Divorţul solicitat de Angelina Jolie în septembrie 2016, care a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, a declanşat o luptă amară pentru custodia copiilor cuplului, în timpul căreia Brad Pitt a fost anchetat – şi achitat – pentru acuzaţia de violenţe comise asupra minorilor. Aranjamentele finale în ceea ce priveşte custodia nu au fost încă finalizate.

Într-un interviu publicat anul trecut, Brad Pitt a spus că a renunţat la alcool, face terapie psihologică şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la “ura vitriolică” dintre ei şi să colaboreze pentru a-şi rezolva problemele.

Renumitul actor a adoptat un comportament foarte discret în public în ultimii doi ani, în timp ce Angelina Jolie a început recent filmările pentru o continuare a lungmetrajului “Maleficent” la Londra şi a regizat în 2017 un film despre regimul Khmerilor Roşii din Cambodgia, în timpul căruia peste 1 milion de persoane au fost ucise. Maddox, fiul cel mare al cuplului Jolie-Pitt, a fost adoptat din această ţară în 2002.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă