Angelina Jolie în brațele unei vechi iubiri. Cum a fost surprinsă actrița

Angelina Jolie în brațele unei vechi iubiri. Cum a fost surprinsă actrița

Dragostea îi surâde din nou Angelinei Jolie, la x ani de la divorțul de Brad Pitt. La finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, actrița a fost surprinsă părăsind apartamentul fostului său soț, Jonny Lee Miller.

Bianca Ion 0 comentarii

Amintirile se pare că le acaparează pe vedetele hollywoodiene. După ce Jennifer Lopez s-a împăcat cu Ben Affleck, o nouă veche iubire apare la orizont.

Angelina Jolie iubește din nou! Actrița care a fost căsătorită cu actorul britanic Johnny Lee Miller în perioada 1996-1999 (s-au despărțit în septembrie 1997), a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată! Însă înainte de a ne arunca cu capul în istoria acestei relații de scurtă durată și a căsătoriei, să ajungem la punctul culminant! Vineri seară, Jolie a fost văzută părăsind clădirea de apartamente a lui Miller în cartierul Brooklyn, unde, conform celor de la E ! notează că actorul ar deține o casă de 3 milioane de dolari, potrivit înregistrărilor publice. Publicația PageSix a postat fotografii cu Jolie în momentul în care sosea acasă la fostul soț ținând în mână o sticlă de vin.

Publicația a menționat că Jolie a sosit singură și a plecat aproximativ trei ore mai târziu, în jurul orei 22:30. Angelina Jolie se află în New York de săptămâna trecută pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Angelina și Jonny s-au cunoscut în urmă cu 25 de ani, în timp ce filmau pentru lugmetrajul Hackers și au decis să se căsătorească un an mai târziu. Cu toate că au pus capăt relației amoroase, cei doi au rămas apropiați, Angelina rememorând cu drag în interviurile sale relația cu el:

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”, spunea în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror. În plus, într-un interviu acordat revistei B, Jolie a mărturisit că divorțul de Miller a fost „probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată”. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...