15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleANTIQUE MARKET I a prezentat cele mai inspirate obiecte de artă și...

ANTIQUE MARKET I a prezentat cele mai inspirate obiecte de artă și antichități

În perioadă 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO a avut loc ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET – manifestarea care expune obiecte ce au în spate povești spectaculoase.

 

Expozanții au adus la ROMEXPO piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării, majoritatea având în spate un trecut istoric și o semnificație aparte.

 

Astfel, vizitatorii au achiziționat la prețuri speciale tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, ilustraţii şi fotografii, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi, tablouri, gravuri, desene.

 

Manifestarea a fost organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

 

ANTIQUE MARKET I s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

 

 

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă