8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleAnunțul Simonei Halep, după accidentarea din Italia. Cât de gravă este starea...

Anunțul Simonei Halep, după accidentarea din Italia. Cât de gravă este starea sa

Tenismena s-a accidentat la gamba piciorului stâng în al doilea set al meciușui și a fost nevoită să abandoneze meciul cu Kerber. Simona a părăsit terenul cu lacrimi în ochi și s-a putut deplasa doar cu ajutorul antrenorului ei Darren Cahill.

În urma acestui moment dramatic din cariera ei, Simona Halep a dorit să își țină fanii la curent cu starea ei de sănătate. Într-un mesaj postat pe Twitter, Simona a dezăluit că rezultatul primelor investigații nu sunt deloc optimiste. Aceasta a suferit o ruptură la nivelul gambei și a precizat că în decursul zilei de joi investigațiile vor continua:

„Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înţelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea”, a anunţat Halep.

 

Care au fost rezultatele ultimelor investigații ale Simonei Halep 

RMN-ul a arătat că ruptura de la nivelul gambei este de mici dimensiuni și imediat după revenirea în țară, Simona va începe recuperările.  Fostul lider mondial nu a precizat dacă păstrează șanse pentru participare la Roland Garros, turneu de Grand Slam programat în perioada 30 mai – 13 iunie.

 
„Salutare! După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă și de luni voi începe recuperarea la bazin și la sala de forță. Rămân pozitivă și voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulțumesc din nou, ne revedem curând!”, a scris Halep, pe Twitter.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă