9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleApeleaza la un leasing auto si obtine masina visurilor tale

Apeleaza la un leasing auto si obtine masina visurilor tale

Esti pasionat de autovehicule sau esti unul din cei care nu-si pot indeplini obiectivele de zi cu zi fara sa se deplaseze? Pentru cei care sunt in situatia asta si simt nevoia de o schimbare dar bugetul nu este suficient, varianta unui leasing auto este optiunea cea mai buna. O masina noua nu este usor de achizitionat atunci cand venitul este destul de mic, si stim cu totii cat de greu poate fi uneori sa strangi o suma mare de bani economisind o perioada foarte lunga.

Un leasing auto elimina astfel de griji. E mult mai usor, cu niste rate fixe, sa te bucuri de masina ta inainte de a-ti bate capul cu tot felul de metode de a economisi bani. Oricand pot aparea situatii in care economiile tale sa fie necesare. Daca alegi o metoda de finantare, vei avea intotdeauna siguranta ca alte evenimente nu te vor lua prin surprindere.

Inainte de a te gandi la bani, alege masina care ti se potriveste

Cu siguranta ca te-ai gandit deja la masina ce ti s-ar potrivi cel mai bine. Daca nu stii inca ce iti doresti cu adevarat, locurile de unde poti sa te informezi sunt destul de multe. Multe firme care se ocupa de vanzari auto sunt disponibile si online, iar daca asta nu te satisface, te poti plimba printre masini intr-un parc auto. Distribuitorii iti vor pune la dispozitie informatiile necesare.

Daca ai restrans cautarile, nu-ti ramane decat sa te decizi. Pentru cei pasionati de sofat poate fi mai simplu, dar cei care muncesc si eu nevoie de un partener pe patru roti trebuie sa fie atenti ca totul sa fie potrivit. Pana la urma, masina trebuie sa-si atinga scopul practic, dar in acelasi timp, sa iti creeze si confortul necesar. Astfel, vei putea conduce cu mai multa satisfactie, indiferent de destinatie.

In ce situatii apelezi la un leasing auto?

            • cand nu ai posibilitatea sa economisesti suma integrala;

            • cand situatia nu suporta amanare, iar masina este o necesitate;

            • cand viitorul financiar este imprevizibil si economiile tale nu pot fi irosite;

            • cand consideri ca e momentul sa faci o investitie pe termen lung;

            • cand venitul tau nu este substantial;

            • cand esti mult prea nerabdator sa ai masina visurilor tale.

Poate nu te gandeai ca va fi atat de usor sa cumperi masina la care visai, dar acum e posibil. Nici nu trebuie sa indeplinesti foarte multe conditii pentru a aplica la un program de tip leasing auto. E momentul sa te informezi despre ce ai nevoie pentru a merge mai departe.

De ce sa apelezi cu incredere la autogeist.ro?

Partenerii parcului Autogeist.ro iti ofera metode de finantare cu urmatoarele beneficii:

•      dobanda este fixa si poate fi chiar 0;

•      rate fixe, astfel nu vei intampina probleme neasteptate pana la achitarea sumei;

•      durata contractului poate fi de pana la 60 de luni;

•      chiar si un venit minim poate fi suficient pentru a aplica;

•      contractul poate fi cesionat inainte de 12 luni;

•      masina poate fi inmatriculata direct pe numele tau;

•      avansul poate fi 0.

Odata ce esti informat si pregatit sa aplici, arunca o privire prin numeroasele oferte disponibile aici. Cu siguranta masina ta favorita se afla acolo, iar toate specificatiile tehnice iti vor fi puse la dispozitie la cerere. Nu mai e nevoie sa te ingrijorezi in privinta banilor de fiecare data cand vezi o masina care te atrage. Fii liber sa te bucuri de o experienta placuta la volanul masinii tale.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă