15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleArmin van Buuren a mixat 7 ore la UNTOLD

Armin van Buuren a mixat 7 ore la UNTOLD

Armin van Buuren a încheiat festivalul Untold de la Cluj-Napoca, DJ-ul olandez urcând ultimul pe scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena la ora 2.25 şi a mixat până la ora 9.20, în faţa celor câteva mii de fani care au rezistat, l-au aplaudat şi i-au scandat numele.

În jurul orei 8, artistul s-a adresat fanilor şi a spus că una dintre întrebările care i s-au adresat în ultimele zile a fost cât timp va mixa la Untold, precizând că va rămâne pe scenă atâta timp cât va mulţimea va fi cu el.

DJ-ul a încheiat show-ul după 7 ore şi a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor, afişând pe ecran mesajul în limba engleză ”Mulţumesc România” şi spunând ”Mulţumesc Untold”.

”Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.

La final, artistul a coborât în mijlocul publicului şi i-a îmbrăţişat pe fanii aflaţi în primele rânduri.

Şi trupa americană Black Eyed Peas a făcut spectacol, membrii acesteia evoluând în pe scenă peste o oră şi jumătate, în singurul concert din Europa din acest an. Membrii acesteia au fost urmaţi pe scena principală de Tujamo şi Fedde Legrand, iar pe o altă scenă din festival a evoluat şi trupa românească Paraziţii.

Untold 2018 a avut în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitaţi peste 200 dintre cei mai populari artişti din lume, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki şi mulţi alţii.

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă