4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAu început filmările pentru episodul special al serialului „Friends”

Au început filmările pentru episodul special al serialului „Friends”

Actrița Lisa Kudow, interpreta personajului Phoebe, a mărturisit în cadrul podcastului Literally! With Rob Lowe că primele scene din episodul special al serialului „Friends” au fost filmate.

 

„Am filmat deja ceva, așa că sigur o facem, pentru că am filmat puțin”, a declarat actrița.

 

 Lisa a povestit și că în episodul special, cei șase actori nu vor interpreta personajele care i-au făcut cunoscuți.

 „Nu avem un scenariu și nu interpretăm personajele noastre. E pur și simplu o întâlnire a noastră, ceea ce nu se întâmplă foarte des și nu s-a întâmplat niciodată în fața altor oameni de când am terminat filmările, în 2004. Cred că o să fie grozav”, a afirmat Kudrow.

 

După aceste declarații, Lowe, moderatorul podcastului, a întrebat-o pe Lisa: „E pur și simplu o întâlnire acasă la Jen în care mâncați nachos?”.

„Da, asta este”, a glumit actrița. Kudrow a mai precizat și că filmările cu public vor avea lor la începutul primăverii.

Inițial vestea a fost confirmată de actorul Matthew Perry pe Twitter:

„Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!”, a dezvăluit actorul.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă