7.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăLifestyleAutoGeist.ro – Un showroom virtual auto pur spirit pentru pasionații de mașini

AutoGeist.ro – Un showroom virtual auto pur spirit pentru pasionații de mașini

Suntem comercianți de automobile second hand încă din anul 2009. De-a lungul timpului am ajuns să cumpărăm și să vindem câteva mii de mașini pentru clienți care știu ce caută sau pentru care am oferit și consultanță în realizarea celei mai bune alegeri.

Avem un showroom în Galați, pe strada Brăilei, nr. 237, DN2B (ieșirea spre Tecuci), zona Tirighina. Noul nostru sediu este modernizat și poate susține în parcul auto peste 100 de automobile de oraș. Vizavi de showroom-ul principal, avem un parc auto cu câteva zeci de auto-utilitare, bine pregătite pentru orice tip de activitate practică.

Autogeist.ro – Un website Auto Pur Spirit

Pentru a celebra finalizarea noului showroom, am decis să ne extindem operațiunile și în mediul online pe platforma web www.autogeist.ro. Am lucrat acest website alături de Agenția Fortin sub conceptul Auto Pur Spirit, un motto care ne definește filosofia de lucru în car dealership și pasiunea pentru automobile.

Website-ul prezintă stocul nostru de masini rulate disponibile și în showroom și vine în întâmpinarea clienților din mediul online, naturalizați cu căutările de automobile și mecanica de listare, filtrările după criterii tip model, motorizare, kilometri parcurși, inclusiv preț.

Suntem o companie cu prezență notabilă în mediul online cu oferte de auto rulate pe site-uri de profil din industrie, inclusiv pe website-ul propriu. Am făcut tranziția la o nouă platformă web pentru a personaliza la detaliu experiența unui buyer cu stocul nostru de mașini. Colaborarea cu Agenția Fortin ne-a ajutat să mediem viziunea pe care o avem despre Auto Geist cu realitatea de interacțiune dintre vizitatori și platformele showroom web pentru a construi un website dedicat pasionaților de mașini.

Experiență în achiziționarea de masini second hand

În anii noștri de experiență am ajuns să cunoaștem piața de automobile, atât din punctul de vedere al șoferilor, a ceea ce caută și ceea ce găsesc, oferta auto, cât și din punctul de vedere al achiziționării de mașini pentru a le vinde mai departe.

Știm că o mașină este un bun cu o durată de viață îndelungată, dar cu risc semnificativ de depreciere, însă sustenabil pentru mașini second hand. Când calculăm costurile pentru masini de vanzare avem în vedere mai mult decât costul de achiziție pentru client, cât și cheltuielile ulterioare, impozit, asigurare și întreținere, inclusiv, eventual service.

Cumpărăm mașini second hand doar din surse sigure, verificate și confirmate în timp, case de licitații de mari dimensiuni care nu fac compromisuri în materie de calitate. Fiecare mașină din stocul Auto Geist răspunde unor criterii stricte de calitate, atât ca documentație, motorizare, kilometri parcurși (maxim 150 000 km), dotări sau istoric de service.

Un client poate fi sigur că mașina din colecția Auto Geist ajunge să la prezentare în showroom după îndelungi verificări și confirmări tehnice. Oferim oportunitatea unui Test Drive pentru clienții interesați de felul în care se simte mașina, mai presus de avantajele de performanță pe care le oferă.

Finanțare pentru achiziția mașinii favorite

Am învățat că un șofer trece prin câteva zeci de procese de conștiință și documentare atunci când își cumpără o mașină nouă, pentru a împăca toate aspectele – preț, motorizare, dotări, an de fabricație, marcă și model. Lucrăm în favoarea clienților prin intermediul unor parteneriate cu companii de încredere în finanțare tip leasing auto pentru persoane juridice și credit auto pentru persoane fizice. Dosarele sunt aprobate pe baza unor criterii foarte accesibile și sistemele de finanțare sunt foarte accesibile.

Suntem în pole position la Galați

Ești binevenit în showroom-ul nostru virtual www.autogeist.ro și în parcul auto din Galați, pe strada Brăilei, nr. 237, DN2B (ieșirea spre Tecuci), zona Tirighina. Aici vei găsi mașina pe care o cauți de ceva timp, te așteaptă cuminte la noi în parcare.

Să ne-auzim cu motoarele turate!

Cele mai citite

Începe Festivalul Cărților Deschise la Opera Comică pentru Copii

La Opera Comică pentru Copii, ultimele două weekend-uri din luna martie sunt dedicate cărților, lecturii și poveștilor, îmbogățind experiența tuturor pasionaților de literatură. A...

Vinicius Junior a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe! Brazilianul, copleșit de insultele rasiste

Atacantul brazilian Vinicius Junior a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe de presă susținută cu o zi înainte de meciul amical Spania -...

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...
Ultima oră
Pe aceeași temă