10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAutoutilitarele. O decizie de transport

Autoutilitarele. O decizie de transport

Tipul de activitate, materialul care trebuie transportat sau distanta de parcurs modifica optiunile disponibile si ingreuneaza gasirea vehiculului potrivit pentru fiecare caz in parte. Daca dupa o analiza initiala, cele mai optime posibilitati va permit sa alegeti intre o masina sau o autoutilitara ca vehicule de companie.

Care ar fi motivele in favoarea autoutilitarelor companiei?

Mai mult spatiu. Probabil, o autoutilitara de baza ofera acelasi serviciu ca o masina, dar cu putin spatiu. In functie de modelul ales atunci cand achizitionati autoutilitare noi sau folosite, antreprenorul poate transporta mai multe pachete decat intr-un vehicul utilitar.

O versatilitate mai mare. Autoutilitarele companiei si echipamentele acestora permit ocuparea intregului spatiu (cu exceptia soferului si copilotului) pentru transportul de marfuri sau pentru transportul de persoane.

Confort si usurinta in utilizare. Fiind mai spatioase decat masinile, permit calatoria cu mai multa marfa fara probleme. Sunt usor de parcat si de condus.

Avantaje economice. Profesionistii care desfasoara activitati independente pot deduce o parte sau tot din pretul de achizitie al camionetelor companiei.

Poster publicitar mobil. Un freelancer isi poate eticheta vehiculul utilitar, astfel incat sa-l cunoasca oriunde merge. Autoutilitarele au mai multe spatii libere pentru a putea plasa logo-ul, numele sau afisul afacerii.

Care sunt factorii de luat in considerare in autoutilitarele companiei?

Indiferent daca optati pentru vehicule noi sau second-hand, trebuie sa tineti cont de o serie de caracteristici, astfel incat acestea sa raspunda nevoilor companiei dvs.:

Capacitate. Tineti cont atat de dimensiuni, cat si de volumul incarcaturii daca principala activitate a afacerii dvs. este transportul de marfuri.

Motor. Estimati daca furgonetele companiei tale vor calatori doar prin oras sau, dimpotriva, vor face calatorii pe distante lungi.

Usi. Modul in care sunt distribuite accesele la portbagaj sau zona de incarcare este, de asemenea, important.

Fiabilitate. Vehiculele comerciale au acum incorporate sisteme de siguranta de inalta tehnologie. Asadar, chiar daca cumparati o autoutilitara second-hand, cautati in ea echipamente de siguranta adecvate si fiabile.

Sarcina utila si adaptari. Unele utilitare permit scaunelor rabatabile sa creasca spatiul util de incarcare. Analizati activitatea zilnica a afacerii dvs. si evaluati daca aveti nevoie de acest tip de serviciu sau un.

Daca mai aveti indoieli cu privire la avantajele obtinerii unei autoutilitare a companiei pentru afacerea dvs. sau doriti sa aflati mai multe, indreptati-va atentia catre autoutilitare Iveco, cu optiune de achizitie noi sau second hand.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă