11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAverea impresionantă pe care o lasă moștenire Prințul Philip

Averea impresionantă pe care o lasă moștenire Prințul Philip

Prințul Philip, duce de Edinburgh, a murit vinerea trecută la vârsta de 99 de ani, lăsând în urmă o moștenire de peste șapte decenii de apariții publice care l-au determinat să se descrie pe sine însuși ca un modernizator al monarhiei britanice.

Potrivit publicației spaniole ABC, soțul reginei Elisabeta a II-a, a lăsat moștenitorilor o avere estimată la aproximativ 25 de milioane de euro, potrivit Celebrity Net Worth.

De unde provine această sumă?

Soțul Elisabeta a II-a,  șefa de stat cu cea mai îndelungată funcție din istoria lumii, a adunat o avere considerabilă de-a lungul anilor săi servind coroana britanică, de fapt o parte din averea sa provine din alocarea efectivă reglementată de suveran Legea subvențiilor, un cont al cheltuielilor oficiale plătite de contribuabili de aproximativ 360.000 de lire sterline pe an, aproximativ 415.000 de euro. Ducele de Edinburgh ar fi primit cotă parte din aceste subvenții până când s-a retras din viața publică în 2017, la vârsta de 96 de ani.

Regina, care are o avere netă estimată în jur de 500 de milioane de euro. De asemenea, Regina Elisabeta a II-a împărțea cu Prințul Philip veniturile sale anuale pe care le obținea de pe urma Ducatului de Lancaster. De asemenea averea familiei regală provine și dintr-un portofoliu de terenuri, proprietăți și active deținute  pentru suveran și administrate separat de „Crown Estate”. În cele din urmă, prințul Philip ar fi colecționat, împreună cu regina Elisabeta a II-a, o vastă colecție de artă.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă