13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Back to school, pentru copii & adolescenți

FOTO. Back to school, pentru copii & adolescenți

Ne place sau nu, moda copiilor s-a schimbat. Și se tot schimbă. Eu una mă bucur, pentru că găsesc inspirație în ținutele lor jucăușe. Apreciez colecția C&A pentru copii pentru bumbacul organic folosit, iar cei de la Reserved au mereu variante care se potrivesc mersului la școală. La H&M găsesc mereu printuri haioase, dar și cele mai utile veste, în timp ce Zara conduce la capitolul accesorii. Indiferent de brandul ales, toate au în comun croielile curate, veselia accesoriilor, versatilitatea pieselor.

În ceea ce privește încălțămintea, aș merge întotdeauna pe calitate și confort, mai ales că joaca este numitor comun la vârsta lor. Îmi place felul în care designerul Mihaela Glăvan a adaptat pentru copii câteva dintre modelele ei emblematice.

Prin urmare, mai jos am selectat câteva piese din noile colecții, care să vă facă viața mai ușoară dacă mergeți în weekend la cumpărături pentru noul an școlar. 

 

 

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă