22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleBărbatul acuzat că l-a ucis pe rapperul Nipsey Hussle pledează „nevinovat”

Bărbatul acuzat că l-a ucis pe rapperul Nipsey Hussle pledează „nevinovat”

Holder este acuzat de crimă şi tentativă de omor. El a pledat prin avocatul său, la o scurtă audiere la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani va fi audiat pe 10 mai. Este reprezentat de Chris Darden, care, în anii 1990, l-a acuzat fără succes pe O.J. Simpson de crimă.

Darden a cerut să fie scoase camerele de filmare din sala de judecată, solicitare negată de judecătoarea Teresa Sullivan. Avocatul a refuzat să vorbească reporterilor la ieşirea din tribunal.

Hussle a fost împuşcat mortal, pe 31 martie, în faţa magazinului lui, Marathon Clothing, din Los Angeles. Alte două persoane au fost rănite.

Holder, dat în urmărire în ziua următoare, a fost prins pe 2 aprilie, într-o suburbie a Los Angelesului. 

Anchetatorii spun că asasinatul a fost motivat de o dispută personală.

Eric Holder poate primi pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat. 

O femeie care a condus maşina în care a plecat Holder de la locul faptei nu a fost arestată şi nici pusă sub acuzare.

Los Angeles Times a scris joi că Holder era un rapper aspirant şi membru al unei bande, sub porecla Fly Mac. El a mai fost acuzat în 2012 pentru posesie ilegală de armă de foc şi a fost condamnat la 180 de zile de închisoare şi 3 ani de eliberare condiţionată.

Nipsey Hussle, născut în 1985, a lansat mai multe mixtape-uri înainte de a debuta discografic anul trecut cu „Victory Lap”. A fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria „Best Rap Album”, câştigată de „Invasion of Privacy” al lui Cardi B.

A colaborat, între alţii, cu Drake, pentru piesa „Killer”, şi cu Snoop Dogg, pentru „Upside Down”.

În ziua în care a fost ucis, el a scris pe Twitter: „Să ai duşmani puternici este o binecuvântare”.

Cele mai citite

În această săptămână aflăm finalistele Cupei României. Avancronica celor două partide

În această săptămână sunt programate cele două meciuri din semifinalele Cupei României. Pentru un loc în ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă