Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume şi le-a tăiat şi le-a expus la muzeu

Bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume şi le-a tăiat şi le-a expus la muzeu

Un indian în vârstă de 82 de ani, deţinător al recordului mondial Guinness pentru cele mai lungi unghii la o mână, a făcut în sfârşit pasul de a şi le tăia, în cadrul unui eveniment desfăşurat săptămâna aceasta la New York, informează UPI.

Rl online 0 comentarii

Shridhar Chillal din Pune, India, s-a aflat miercuri la muzeul ''Ripley's Believe it or Not!'' din Times Square, una dintre atracţiile turistice cele mai populare din New York, unde a renunţat în sfârşit la unghiile de la mâna stângă pe care nu şi le-a mai tăiat de când avea 14 ani.

Chillal, care a intrat în cartea recordurilor începând din anul 1979 când unghiile de la mâna sa stângă au atins lungimea de 219,71 centimetri şi le-a lăsat să crească până au ajuns la dimensiunea totală de 909,57 centimetri cât măsurau când au fost tăiate.

Bărbatul a declarat că după deceniile în care s-a luptat cu greutatea unghiilor a rămas cu incapacitatea permanentă de a-şi deschide palma şi de a-şi mişca degetele.

''Am dureri. La fiecare bătaie a inimii toate cele cinci degete, încheietura, cotul şi umerii mă dor foarte tare şi am mereu o senzaţie de arsură la vârful unghiei'', le-a mărturisit el reprezentanţilor Guinness World Record.

Unghiile tăiate au fost expuse la muzeul ''Ripley's Believe it or Not!'' din New York.

Comentarii

loading...