21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleBebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Cântăreaţa americană a vorbit despre boala sa pe Twitter, mărturisind că nu se mai simte “ruşinată” de aceasta.

“Nu am înţeles de ce mă simţeam atât de bolnavă”, a scris ea.

“Am avut coborâşuri care mă făceau să nu mai vreau să ies din casă şi să fiu în preajma oamenilor şi urcuşuri care nu mă lăsau să dorm, să lucrez sau să compun muzică. Acum ştiu de ce”, a mărturisit ea.

De asemenea, Bebe a mărturisit că lucrează la lansarea unor melodii noi.

Cu o zi înainte ca artista să dezvăluie că suferă de tulburare bipolară, ea a postat un filmuleţ pe Instagram, în care spunea că încearcă să nu devină “prea competitivă” în ceea ce priveşte locul ocupat în topuri şi urmărirea succesului ei online.

Persoanele cu tulburare bipolară, aminteşte BBC, trec prin schimbări extreme de dispoziţie, episoadele de depresie alternând cu cele de manie.

Când sunt deprimate, persoanele care suferă de această tulburare se simt letargice, în timp ce în episoadele maniacale, ele sunt exaltate şi hiperactive.

Cei care suferă de tulburare bipolară nu experimentează prea adesea o stare “normală”, episoadele extreme putând dura câteva săptămâni.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă