6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleBen Affleck n-are noroc în iubire. Actorul este singur din nou

Ben Affleck n-are noroc în iubire. Actorul este singur din nou

10 luni. Atât a durat idila amoroasă a cunoscutului actor Ben Affleck cu tânăra actriță Ana de Armas.

Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe platoul de filmare al thrillerului psihologic „Deep Water”. Filmările s-au încheiat în New Orleans, în noiembrie, iar de atunci, ei au fost fotografiaţi împreună cu mai multe ocazii. 

Despărțirea pare să fi fost una amiabilă, motivul fiind unul destul de important mai ales pentru Affleck. O sursă a declarat pentru People că cei doi au luat această hotărâre la telefon, iar dorința de a nu mai forma un cuplu a fost reciprocă:

„Ben nu mai formează un cuplu cu Ana”, a declarat sursa. „S-au despărțit. Relația lor a fost complicată. Ana nu dorea să locuiască în Los Angeles și, evident, Ben trebuie să o facă, deoarece copiii săi locuiesc în Los Angeles. Dorința de a pune punct a fost reciprocă și este ceva complet amiabil”, adaugă o altă sursă.

Fostul soț al lui Jennifer Garner se afla în Los Angeles, iar fosta iubită a lui Bradley Cooper era în Cuba. Cei doi au lămurit toate aspectele legate de relația lor înainte de a lua această decizie. Chiar dacă au pus punct, respectul rămâne:

„Sunt în diferite momente din viața lor; acolo există o profundă dragoste și respect. Ben continuă să-și dorească să lucreze asupra propriei persoane. Are trei locuri de muncă și este un tată prezent pe care copiii se pot baza. Amândoi sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în viața lor”

Se pare totuși că se poate chiar și la Hollywood ca un fost cuplu să rămână în bune relații:

„Au purtat numeroase discuții despre viitorul lor și au decis de comun acord să se despartă. Însă prietenia lor nu s-a încheiat. Cei doi vorbesc frecvent’, spune o altă sursă pentru PEOPLE.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă