13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeneficii ale apei micelare

Beneficii ale apei micelare

Apa micelară este o loțiune de curățare delicată, mult mai bună și delicată decât alte produse cosmetice pe bază de alcool. Aceasta se aplică cu ajutorul dischetelor demachiante într-o cantitate minimă, iar rezultatul este sigur și rapid.

Mai jos sunt doar câteva din beneficiile pe care le obții atunci când folosești apa micelară.

Demachierea este mai rapidă și mai eficientă

Apa micelară acționează ca un magnet în înlăturarea sebumului și în dizolvarea impurităților și a machiajului. Rezultatul este un aspect proaspăt și o senzație de curățare, fără nicio urmă de sebum.

 

Tenul este mult mai tonifiat

Poți să folosești apa micelară și ca loțiune tonică. Aceasta atrage uleiul și murdăria de la suprafața pielii și desfundă porii. Proprietățile ei sunt excelente pentru curățarea tenului și nu conține ingredientele agresive, specifice loțiunii tonice.

Ai mai multe produse în unul singur

Apa micelară oferă beneficiile unui demachiant, ale unei loțiuni de curățare și ale unei loțiuni tonice. Astfel, nu vei mai cheltui atât de mulți bani pe trei produse, ci vei plăti doar prețul uneia care va fi și mult mai eficientă.

 

Poți curăța pensulele de machiaj

Poți folosi apa micelară ca o loțiune de curățare a pensulelor de machiaj. Cea mai bună parte la acest produs este că înlătură eficient murdăria și uleiurile, dar și machiajul adunat pe pensule, fără să mai fie nevoie să le clătești.

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă