Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Beneficii pe care le are apa de ploaie

Beneficii pe care le are apa de ploaie

Chiar dacă perioadele ploioase pot fi uneori mohorâte și îți pot strica ușor starea de spirit, atunci când nu sunt excesive, acestea sunt o binecuvântare atât pentru plante cât și pentru oameni.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Apa de ploaie este un ingredient natural care îți poate face părul mai moale decât crezi.
Având un pH neutru, apa de ploaie este foarte bună pentru plante, dar și pentru păr. Faptul că este lipsită de săruri minerale și poate fi ținută la o temperatură de 5-10 grade, face ca apa de ploaie să nu dezvolte microogranisme.

Apa de ploaie poate ajuta la treburile casnice
Apa de ploaie poate fi colectată și folosită fară probleme. Atâta vreme cât se colectează în butoaie sau recipiente curate și se pastreaza la temperaturi de maximum 10 grade, într-un loc fără lumină, se poate utliza la spălarea rufelor.

Aceasta protejează mult mai mult timp mașina de spălat, deoarece nu este o apă dură. De altfel, se economisește detergent, deoarece cele mai multe folosesc la dedurizarea apei. În plus, poate fi folosită și la treburile casnice, se poate păstra în recipient până la 3 luni.

Odată ce ai început să colectezi apa de ploaie și să o folosești în gospodărie se va observa cu siguranță o diferență, atât pe plan financiar cât și pe planul personal de îngrijire.

Comentarii

loading...