23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleBeneficii pe care nu le știai despre Tequila

Beneficii pe care nu le știai despre Tequila

Te poate ajuta să slăbești

Caloriile lichide se pot depune mai ușor decât îți imaginezi. Dar dacă reușești să bei o cantitate moderată de tequila, poți beneficia de proprietățile de pierdere în greutate ale agavinelor, un tip de zahăr din tequila. Nu trebuie confundat cu nectarul de agave.

Ca rezultat, multe dintre calorii trec prin sistem neutilizate, spre deosebire de alte zaharuri alcoolice, care nu sunt prietenoase cu indicele glicemic. De asemenea, este stimulat metabolismul și este încurajată dizolvarea grăsimilor.

Ajută digestia

Un shot de tequila după masă a fost corelat cu ajutorul dat digestiei. Unele persoane cred că un shot înainte de masă revigorează metabolismul și apetitul, iar un shot după masă poate calma și ajuta semnificativ digestia.

 

Ameliorează insomniile

Datorită beneficiilor sale relaxante, tequila poate ajuta la calmarea nervilor și chiar la inducerea somnului pentru cei care suferă de insomnii.

 

Poate scădea riscul dezvoltării demenței

Există mai multe studii care arată o corelație între consumul moderat de alcool, inclusiv tequila, și o incidență mai scăzută a demenței mai târziu în viață.

Nu există mahmureală după consum

Acest lucru este valabil dacă bei tequila 100% din agave. Mărcile mai ieftine sunt completate cu alcool zaharat, care te împiedică să te trezești fără dureri de cap a doua zi.

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă