Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Best Studios vorbește despre munca din spatele premiilor internaționale

Best Studios vorbește despre munca din spatele premiilor internaționale

Best Studios vorbește despre munca din spatele premiilor internaționale

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Suntem cu toții martorii unor schimbări extrem de dinamice care se petrec în piața contemporană a muncii, multe dintre acestea fiind stimulate și de aspirațiile tinerelor cu privire la viitorul lor. Schimbările de paradigme intervin și în ceea ce privește maniera facilă în care acestea doresc să obțină venituri superioare fără, însă, prea mare efort.

Spre deosebire de alte sectoare de activitate ce presupun o traversare a treptelor ierarhice până la a poseda o funcție înaltă, în videochat nu există restricții în ceea ce privește evoluția, astfel că și un model debutant poate ajunge că în doar o lună de activitate să se remarce și să progreseze către o carieră de succes. Totuși, eticheta unui studio de videochat multiplu premiat la festivalurile internaționale de profil cântărește mai mult decât orice și contribuie la stimularea veniturilor pentru tinerele modele.

"Cel mai bun studio din lume" este condus spre excelență de o reputație cunoscută în plan internațional

Deși este înconjurat de numeroși competitori din industrie, Best Studios rămâne cel mai bun studio de videochat din Bucuresti fiind lider în România, la ora actuală. Grație unei culturi organizaționale și a perspectivelor în jurul cărora gravitează beneficiile modelelor Best, studioul se menține ferm pe poziții și face o impresie deosebită și în cadrul festivalurilor internaționale, unde se remarcă prin evoluția acutizată de performanțele modelelor debutante sau experimentate.

Dublu nominalizat în cadrul Lalexpo Awards 2017

Anul 2017 a fost de bun augur pentru studioul de videochat Best Studios din București. Staff-ul s-a întors acasă cu nu mai puțin de două premii importante, respectiv "Best Cam Studio" și "Best Social Media Star", cel din urmă fiind dedicat modelului care s-a remarcat prin evoluția sa în cadrul studioului. Aceste premii, decernate în cadrul festivalului Lalexpo Awards 2017 ce are loc anual în Columbia, subliniază nivelul la care se poziționează Best Studios în momentul de față, unul care îi permite să facă față concurenței internaționale.

Dincolo, însă, de aspectul competițional, Lalexpo Awards a fost o șansă pentru ca studioul să își împărtășească realizările și să ofere un exemplu de business și altor studiouri din străinătate, care aspiră să atingă standardele superioare integrate de Best Studios în viziunea și misiunea pe care le urmează. În plus, odată cu decernarea acestor două titluri a fost stimulată și încrederea investitorilor, arătându-se dornici să inițieze afaceri cu un studio recunoscut ca lider nu doar în plan național, ci și internațional.

Cel mai bun model de la YNOT Awards 2017

Anul s-a încheiat cum nu se poate mai bine pentru Best Studios, care s-a întors de la YNOT Awards 2017 din Praga cu premiul "Best Live Cam Model Studio", ce reflectă profesionalismul și determinarea modelelor de a evolua în această piață infinită de posibilități. Câștigarea acestui titlu a fost fundamentată pe o concurență acerbă, întrucât modelele de la mai multe studiouri de videochat internaționale au intrat în cursa pentru marele premiu.

Câștigătoarea premiului din cadrul festivalului a creat un precedent în cadrul Best Studios, astfel că multe dintre modelele debutante aspiră să intre în posesia unui astfel de titlu, ulterior. Mai mult decât atât, tinerele care s-au arătat interesate de angajari videochat la Best Studios au menționat în cadrul interviului de angajare că astfel de premii le-ar motiva să facă performanță în acest domeniu.

Best Studios s-a întors de la AW Awards 2018 cu premiul "Most Professional Live-Cam Studio", o altă dovadă a competenței și profesionalismului ce au generat succesul răsunător al studioului. Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile, însă, fără o echipă desăvârșită de profesioniști, printre care se numără traineri de top, make-up artiști și, nu în ultimul rând, modelele implicate în bunul mers al acestei afaceri. Rezumând decernarea tuturor acestor premii la un singur statement, Oana, managerul operațional al Best Studios București, declară că "Best este cel mai eligibil studio care merită cu prisosință aceste premii", accentuând importanța întregului colectiv.

Comentarii

loading...